Boende på Poel

En semester lugn, avkoppling och utan stress – allt detta erbjuder en semestervistele på ön Poel i Tyskland. Dess härliga natur, djur- och växtliv, långa vita sandstränder, idylliska samhällen och framför allt lugnet gör ön Poel till ett mycket populärt resmål. Öns 37 km² är bland annat perfekt för cykel- och vandringsturer – utmärkt för att uppleva Poels alla semesterupplevelser och möjligheter.

Hos NOVASOL kan du hyra hus och semesterlägenheter på Poel för din semester. Vårt utbud av semesterbostäder finner du här på hemsidan där du också kan boka din favorit direkt online. Självklart är du också välkommen att ringa till oss om du vill ha hjälp med att boka, eller har någon fråga.

Boende på Poel för en havsnära semester

Populära semesterhus i Poel

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Poel

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Poel

Loading...

Semesternöjen under Östersjösemestern

Ett semesterhus på Poel erbjuder allt som barn kan önska, nämligen skoj, sand och säkerhet. På den 11 km långa sandstranden kan stora som små gräva, leka i vattnet, bygga sandslott och mycket mer. Stränderna i Timmendorf och på Schwarzem Busch övervakas sommartid av DLRG. Utöver erbjuds bland annat dockteater och Open-Air-Bio på Poel.

Den som inte bara vill spendera sin Östersjösemester i sin semesterbostad eller på stranden, har möjlighet till många olika aktiviteter. Exempelvis finns här möjlighet till cykel- och vandringsturer, minigolf, bowling och mycket mer. Det finns också möjlighet till vattensport såsom vattenskidor, kite eller wakeboarding, motorbåts- eller segelutflykter.

Hus och stugor på ön Poel i Tyskland

Boende med havsutsikt, bastu eller hund

Att hyra en semesterbostad på Poel är det bästa och mest bekväma sättet att spendera en avkopplande semester på ön. Lägg upp semesterdagarna helt efter dina egna önskemål och helt utan stress. NOVASOL tillhandahåller ett stort antal attraktiva och komfortabla semesterbostäder på Poel i utmärkta lägen. Därför hoppas vi att du ska finna just ditt boende hos oss för nästa Östersjösemester.

Våra semesterhus och lägenheter på Poel är lika olika som våra gäster. Vi strävar efter att ha en passande semesterbostad för alla, oavsett om ni önskar ett semesterhus med havsutsikt, ett nära havet eller nära stranden. Större grupper kan dessutom hyra hus för 10 personer eller mer, så att man kan njuta av semestern utan att vara varandra i vägen. Familjer med barn kommer garanterat njuta av en semester på ön Poel. Här kan barnen leka och väsnas. Den som önskar lite mera lyx kan boka ett av våra 5-stjärniga semesterhus med kvalitativ utrustning och bastu.

Semesterområdet Gollwitz

På Poels nordöstspets ligger den lilla orten Gollwitz och här, vid Östersjön, erbjuder NOVASOL olika semesterlägenheter - ett riktigt paradis med massor av sport- och fritidsaktiviteter, både på vatten och på land. Gollwitz är också känd för sin familjevänliga och långgrunda strand med angränsande sandbank. Perfekt om du reser med barn som inte är så simkunniga. Avkoppling för de stora och lek för de små, både i vattnet såväl som på den stora moderna lekplatsen. 

I semesteranläggningen i Gollwitz erbjuds inte bara semesterbostäder för uthyrning. Det erbjuds även ett bastulandskap men tyst zon vid huset som är öppet tisdagar, torsdagar och lördagar (mot betalning). Annars finns det även en boulebana, en lekplats, ett barnrum med ping pong, bordsfotboll och lekhörn samt en stor äng.

Populära utflyktsmål på Poel

Hamnstaden Kirchdorf, med sina cirka 2 000 invånare, är Poels största ort. Njut av hamnatmosfären, bada eller besök kuranläggning - det är det ön är känd för. Den 700 år gamla kyrkan med sitt 47 meter höga kyrktorn brukar vara en viktig orientering för seglare och du kan knappast missa det.

Timmendorfer Strand: Stranden och hamnen är värda ett besök. Fyren togs i bruk redan 1871 och används till idag. Hyr en av våra semesterlägenheter på Poel.

Gallerier och utställningar: Poel är inte bara perfekt för soldyrkare och naturvänner, utan även för konstnärer och konstintresserade. Ett besök av öns gallerier och och utställningar rekommenderas.

Boka semesterhus på Poel hos NOVASOL

På NOVASOL erbjuder vi ett stort utbud av semesterhus i Mecklenburg-Vorpommern. En av alla destinationer i regionen är ön Poel och vi hoppas att få välkomna dig dit. Väljer du att hyra hus på Poel, eller för den delen en semesterlägenhet, gör du det i vetskap om att NOVASOL har varit i branschen sedan 1968 och vårt Trygghetspaket ingår alltid.