Hyra hus i Fuhlendorf

Funderar du på att ta med familjen på semester vid Östersjön, kan du hyra stuga i Fuhlendorf genom oss på NOVASOL. Denna lilla semesterorten lockar många årligen tack vare sitt fantastiska läge vid havet och utbudet av aktiviteter. Under sommaren är Fuhlendorf en livlig badort med härliga stränder med möjlighet till vattensportsaktiviteter

Genom NOVASOL har du även möjlighet att hyra stuga i Fuhlendorf med omnejd under vintertid. Många av våra boenden har kamin och bastu för mysiga kvällar och härliga dagar. 

Låter detta lockande? Passa då på att säkra din semester redan idag!

Semesterhus i Fuhlendorf

Populära semesterhus i Fuhlendorf

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fuhlendorf

Loading...

Upptäck Fuhlendorf

Från ditt semesterhus i Fuhlendorf har du ett perfekt utgångsläge för en lyckad semester i norra Tyskland. Här finns något för alla!

Fuhlendorf ligger i regionen Mecklenburg-Vorpommern. Här finner du alla förutsättningar till koppla av och glömma vardagsstressen. Området bjuder in till lugn och ro, fantastisk natur och hav. Dessutom finns det gott om utflyktsmål för hela familjen. 

Gillar du att vandra eller att upptäcka landskapet på cykel tipsar vi om halvön Fischland-Darß-Zingst med sitt natursköna och unika landskap. Mellan utflykterna kan du även besöka Bodsedts gotiska kyrkan från 1200-talet och Fuhlendorfs gamla och mysiga hamn.

 Båt i Fuhlendorf

Vacker natur, historia och kultur

När du har bokat boende i Fuhlendorf har du flera naturreservat och parker med till exempel härliga bokskogar att upptäcka. Från orten är det även nära till havet och fina stränder, där du och familjen och kan spendera härliga dagar. Passa även på att testa på någon av vattenaktiviteterna som finns att välja bland. 

Regionen har mer att erbjuda än bara vacker natur. För den som är intresserad av kultur finns det mycket att upptäcka när du har valt att hyra stuga i Fuhlendorf med omnejd. I regionen finns det många historiska herrgårdar och parker värt att besöka. Dessutom finns det charmiga städer så som Schwerin och Ludwigslust med vackra slott som har en hel del att berätta. 

Allt detta kan du ta del av under din vistelse när du hyr stuga i Fuhlendorf genom oss på NOVASOL!

Vackert slott i Schwerin

Boka din stuga redan idag!

NOVASOL grundades i slutet av 1960-talet och är ledande i Europa när det kommer till stuguthyrning. Vi har under resans gång arbetat fram en modell som bygger på kvalité, trygghet och säkerhet. Idag har NOVASOL ett stort antal semesterhus- och lägenheter i Mecklenburg-Vorpommern att välja bland. 

På vår hemsida kan du genom vår filtreringsfunktion anpassa din sökning och på så sätt hitta ditt drömhus för nästa semester. Boka boende i Fuhlendorf enkelt online innan någon annan gör det. Eller varför inte kontakta vår kundtjänst, så bokar vi åt dig.

Välkommen!