Boende i Sagard på ön Rügen

Välkommen att boka boende i Sagard som ligger på ön Rügen i Mecklenburg-Vorpommern. Sagard är en liten by på halvön Jasmund som är en del av Rügen och gränsar till nationalparken Jasmund. I det omgivande området finns ett vackert landskap som är väl lämpat för vandring.

Med sitt imponerande och mångskiftande landskap lockar Mecklenburg-Vorpommern årligen tusentals semesterfirande. Mångfald är ordet man tänker på när de långa sandstränderna längs Östersjökusten kantas med brant kust, och idylliska fiskelägen. 

Inåt land lockar glasklara sjöar, susande skogar, och grönskande äng- och hedlandskap. Här väntar därmed en minnesrik stugsemester när du hyr ett boende i Sagard

Boka din semesterbostad i Sagard här på vår hemsida. Vi har besökt alla våra boenden innan uthyrningen börjar. Vårt Trygghetspaket ingår också automatiskt när du bokar direkt med oss. Där finns såväl avbeställningsskydd som Bästa Pris-Garanti vilket du kan läsa mer om i våra aktuella Hyresvillkor. Välkommen till Sagard på Rügen!

Trädgård till ett boende i Sagard på Rügen

Populära semesterhus i Sagard

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sagard

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sagard

Loading...

Semesterbostäder av olika slag

I Sagard finns det många möjligheter att spendera spännande och varierande semesterdagar med hela resesällskapet. Oavsett om du planerar att semestra med hela familjen eller lockas av en aktiv, en lugn eller en mer kulturell semester, finns här på den tyska Östersjökusten något för alla resesällskap. NOVASOL erbjuder möjligheten att hyra olika semesterbostäder i Sagard. 

I en semesterbostad kan alla få en möjlighet att varva ner, hitta lugnet och återhämta energi. Bland våra semesterbostäder på Rügen kan man hyra hus med havsutsikt men också stora semesterhus för upp till 10 personer och fler, perfekt för en lyckad semester med hela familjen. Det finns också gott om semesterlägenheter på Rugen och i Sagard – i olika storlekar och prisklasser.

Vill du ta med din hund på semestern kan man hyra boende som tillåter husdjur. Vi har dessutom semesterhus i Tyskland av lite lyxigare standard med bubbelpool, bastu och pool eller slutligen boende med egen kamin, för mysiga höst- och vinterdagar.

Upptäck ön Rügen i Tyskland

Flera veckor eller en weekend?

Att hyra hus i Mecklenburg-Vorpommern är alltid en trevlig semester, även så för en kortare eller längre weekend. Varför inte boka boende här över jul och nyår, när man får uppleva en annan sida av Östersjön. Efter strandpromenaderna väntar en mysig afton framför kaminen, med en varm choklad eller ett glas vin. 

Fått lite oväntad ledighet? Boka ett boende på Rügen med NOVASOL. Titta på våra Sista Minuten-erbjudanden, både vid Östersjön men även i hela Tyskland.

Upptäck ön Rügen

Ön Rügen på Mecklenburg-Vorpommerns östersjökust är en riktig semesterregion. Här upplever du  naturen från nära håll med öns oändliga sandstränder, orörda naturständer och uråldriga skogar. Hyr ett boende på Rügen och njut av härliga utflykter bland naturen, sevärdheterna, kulturen och allt annat som ön har att erbjuda. 

Bland alla naturreservat, den imponerande branta kusten och härliga blomsterängarna finns givetvis mycket annat att upptäcka. Besök jaktslottet Granitz, de vita kritklipporna på halvön Jasmund med den kända, 118 m höga formationen Köngisstuhl och fyrarna på Kap Arkona. En upplevelse för alla som inte kan missas när man ändå är i närheten!

Sevärdheter i Sagard och närområdet

NOVASOL erbjuder många komfortabla semesterbostäder att hyra i härliga lägen på Rügen – exempelvis i orten Sagard, på halvön Jasmund. I området här kan du både hyra lägenhet och hus för din semester. 

Därifrån kan ni sedan utforska ön och Kap Arkona, hamnstaden Sassnitz utan att glömma nationalparken Jasmund med sina hemlighetsfulla och imponerande bokskogar och den grandiosa kritkusten. En semester i Sagard ger också möjlighet att upptäcka omgivningarna runt orten Quoltitz, ett landskap fullt av kritsluttningar, myrängar och vattendrag. 

Rügens fina badstränder, friluftsteatern i Ralswiek på ”Störtebekerfestivalen” och många andra evenemang når ni snabbt med bil från er semesterbostad i Sagard. Ännu en anledning att hyra hus eller semesterlägenhet i Sagard på ön Rügen. Välkommen!