Stugsemester i Niedersachsen

Regionen Niedersachsen med huvudstaden Hannover ligger mellan älvarna Ems och Elbe, nordsjökusten och höglandet Harz. De sju östfrisiska öarna ligger utanför kusten lika ett pärlband och varje ö räknas som kurort med sina egenarter.

Niedersachsen består av mycket olika landskap som inkluderar Nordsjön med sina öar, Lüneburger Heide och höglandet Harz. Nordsjökusten är perfekt för en spännande semester. Här finns de sju olika östfrisiska öarna som sträcker sig från Borkum ända till Wangerooge och även längs kusten från Cuxhaven till Emden finns det mycket att uppleva. Nästan hela området är skyddat.

Lüneburger Heide med en yta på 230km2 är västra Europas största hedlandskap. Stora delar av området är skyddade och bjuder på en fantastisk naturupplevelse.

Fantastiska semesterområdet Emsland består av stora marker, idylliska småorter och mycket historia. Upptäck skogen, heden, myr- och älvlandskapen på cykel. Emsland är också perfekt för alla som gillar naturen och fågellivet.

self-catering Germany

Populära semesterhus i Niedersachsen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Niedersachsen

Loading...

Semesterhus med pool i Niedersachsen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Niedersachsen

Loading...

Semester i Niedersachsen

Romantiska höglandet Weserbergland fick sitt namn av älven Weser. Längs Weser från Hann. Münden till Hameln ligger många fina historiska korsvirkesstäder och området upptäcks väldigt bra på en cykeltur på Weserradwanderweg. Höjdpunkten blir en resa till Hameln, där den världsberömde råttfångaren räddade staden från råttepidemin i 1284. Men dessvärre tog han även med 130 barn.

Niedersachsens städer är lika omväxlande som dess olika landskap. Här finns exempelvis romantiska hamnstaden Greetsiel, traditionsrika universitetsstäder som Göttingen, mässtaden Hannover samt bilstaden Wolfsburg.

Oavsett om du vill slappna av i den fina naturen eller uppleva en aktiv semester vid kusten eller i städerna, oavsett om du reser till Emsland eller till Ostfriesland - en semester i ett semesterhus eller stuga i Niedersachsen är alltid en upplevelse. Planera en semester som passar dig. Här finns det exklusiva semesterhus för en lugn och avslappnande semester, men även stugor med bra standard. I Niedersachsen finns det alltid ett passande hus till dig. Välkommen hit om du planerar hyra hus i Tyskland för semestern!