Stugor i Bispingen

Det vackra området Lüneburgheden i nordvästra Tyskland, där våra stugor i Bispingen finns, är fullt av attraktioner och möjligheter för hela familjen att fira en härlig och mångsidig semester. Oavsett om du vill slappna av i otroligt vacker natur eller uppleva så mycket som möjligt har du kommit rätt i denna spännande del av Tyskland.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Naturparker och aktivitetsmöjligheter

Genom att hyra stuga i Bispingen har du nära till naturparker, vandringsleder och cykelvägar som tar dig ut i stilla och orörd natur. Utöver naturen har du som bor i en av våra stugor i Bispingen också nära till många attraktioner, såsom konstverket Iserhatsche kastell med museum och parker eller ”das Verrückte Haus” där hela världen verkar upp och ner. Även Heide-Park Resort, en stor nöjespark med 50 attraktioner för alla åldrar. Snow Dome ligger alldeles runt knuten från våra stugor i Bispingen och här finns många aktiviteter för alla åldrar, både till vintersporter och även surfing med mera. På så sätt kan du både njuta av lugnet i naturen och samtidigt motionera på många sätt.

Även en uppsjö av sevärdheter och museer gör att du som är intresserad av historia har fantastiska möjligheter till en upplevelse utöver det vanliga när du vill hyra stuga i Bispingen. Du har också nära till Hamburg, med oändliga shoppingmöjligheter och sevärdheter, caféer och restauranger tillsammans med ett rikt och varierat utbud av nattklubbar och barer av alla slag.

Du som vill åka på wellnessemester borde överväga att hyra stuga i Bispingen där Heide Spa erbjuder avkoppling och massage, spabehandlingar av olika slag och en upplevelse som tar dig långt ifrån vardagens stress.

Hyr din stuga i Bispingen hos NOVASOL

Hos NOVASOL hittar du en stor variation som passar alla smaker när du vill hyra stuga i Tyskland. Vi har både toppmoderna, välutrustade villor med alla bekvämligheter och traditionella stugor och även lägenheter av många stilar och storlekar både på landsbygden och i städerna. Här på vår hemsida hittar du hela vårt utbud av semesterbostäder över nästan hela Europa och kan enkelt begränsa din sökning till stugor i Lüneburgheden. När du hittat ditt drömboende för semestern kan du sedan enkelt boka och betala direkt online.

Välkommen till NOVASOL för stugförmedling i Bispingen med omnejd.