Stugor vid Lüneburgheden

Det kan nog inte vara någon större överraskning att Lüneburgheden har fått sitt namn efter staden Lüneburg och det stora hed- och skogslandskapet i nordöstra Niedersachsen i Tyskland. Som i så många andra länder och områden över hela Europa, kan vi på NOVASOL erbjuda härliga stugor vid Lüneburgheden för alla smaker och plånböcker.

Urlaub Hamburg

Populära semesterhus i Lüneburger Heide

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lüneburger Heide

Loading...

Semesterhus med pool i Lüneburger Heide

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lüneburger Heide

Loading...

Tips på aktiviteter

Genom att hyra stuga vid Lüneburgheden får bästa möjligheter till både avkoppling och motion. Exempelvis kan vi rekommendera att fira semestern i någon av våra stugor vid Lüneburgheden och upptäcka det vackra området med cykel. Mycket bra cykelvägar låter dig utforska den omväxlingsrika naturen på ett avkopplande men samtidigt fartfullt sätt, helt i din egen takt. Det finns också fantastiska vandringsleder som tar dig till hjärtat av den härliga naturen, njuta av stillheten och de vackra vyerna.

Många naturparker och skyddade områden som under augusti och september uppvisar en makalös prakt av lila-rosa blommande ljung så långt ögat når. Tusentals besökare kommer till området för att se detta och uppleva festligheterna där heddrottningen utnämns för året. Våra stugor vid Lüneburgheden kan naturligtvis erbjuda mer än bara fantastisk natur och många historiska städer som erbjuder alla möjliga sevärdheter och museum. Ett flertal stenålders gravar och rösen vittnar om den tidiga bosättningen och städerna har behållit sin egen historiska karaktär.

Hamburg och Lüneburg inom räckhåll

Närheten till Hamburg och Lüneburg ger dig som vill hyra stuga på Lüneburgheden utomordentliga shoppingmöjligheter och fina restauranger, nattklubbar, pubar och museer som passar alla åldrar. Korta avstånd och mycket bra vägar gör att det aldrig är långt till alla härliga upplevelser, nöjesparker och möjligheter.

Välkommen att boka

Hos NOVASOL hittar du många stugor i Tyskland och övriga Europa och vi har utvecklat en mycket bra försäkring och kvalitetskontroll. Hos oss kan du till exempel hyra stuga i Niedersachsen direkt på hemsidan eller bara söka runt bland alla härliga boenden. Du kan enkelt specificera dina önskemål och begränsa sökningen till hus som passar just dig! Vi har både moderna villor och enklare stugor men också semesterlägenheter för dig som vill hamna mitt i smeten. Bland NOVASOLs stuguthyrning i Lüneburgheden hittar du säkert rätt semesterhus även för dig!

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga vid Lüneburgheden.