Stugor i Sachsen

Det härliga området Sachsen i östra Tyskland med städer som Dresden och Leipzig är ett spännande semestermål. Att hyra stuga i Sachsen är ett utmärkt sätt för hela familjen att gestalta en drömsemester passande för alla åldrar. När du bor i en av våra stugor i Sachsen på semestern har du möjligheten att uppleva utlandsresans hela charm samtidigt som du har ”de egna fyra väggarnas” privatsfär och möjligheter. Det bästa av båda världar, ett semesterhus i Sachsen är idealt för en härlig semester i skön privatsfär.

Här finns något för alla, naturentusiasten har hundratals kilometer av fantastiska vandrings-, cykel-, och ridvägar som leder besökaren rätt ut i makalöst vacker natur när du vill hyra stuga i Sachsen. Vogtland och Erzgebirge är två härliga områden att semestra i. Här kan du uppleva gruv- och bergtäktshistoria och ett flertal gamla gruvor är öppna för besökare, inom bekvämt avstånd från våra stugor i Sachsen, den södra delen. Området är värt att besöka både sommar och vintertid, de relativt låga temperaturerna och höga nederbörder vintertid gör att det är mycket bra chanser för snö och skidäventyr av alla de slag! Även sommartid finns naturligtvis upplevelser och attraktioner för alla åldrar när du bor i någon av våra stugor i Sachsen.

Besök Dresden, Leipzig och flera andra städer och orter och shoppa, besök museum eller sevärdheter från medeltid till andra världskriget och tills kalla krigets slut, det är förvånande hur stor skillnaden kan vara mellan forna väst- och Östtyskland, både landskaps- och arkitekturmässigt.

När du vill hyra stuga i Tyskland kan vi lova att du kommit rätt hos NOVASOL. Vi har lång erfarenhet och mängder av stugor i Tyskland, Skandinavien och Europa och en stor variation av hus, stugor och även lägenheter över nästan hela Europa, i 29 länder. Prova stuguthyrning i Sachsen för nästa semester, upplev mångfald, matkultur och aktiviteter för alla åldrar!

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Sachsen!

Ferienwohnung Sachsen

Populära semesterhus i Sachsen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sachsen

Loading...

Semesterhus med pool i Sachsen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sachsen

Loading...