Stugor i Erzgebirge

Bergskedjan Erzgebirge mellan Tyskland och Tjeckien är ett upplevelserikt område att fira semestern i! Med våra stugor i Erzgebirge får du fantastiska möjligheter att utforska den vackra naturen och många varierande upplevelser för alla smaker.

I Erzgebirge finns en uppsjö av attraktioner, sevärdheter, museer och attraktioner som passar såväl gammal som ung och kan besökas året runt. Genom att hyra stuga i Erzgebirge har du möjlighet att besöka mer än 100 museer, historiska bergstäder med imponerande kyrkor och borgar, slott och flertalet monument som bjuder in till spännande upptäcktsfärder. I området bröt man länge malm och det är härifrån som området har sitt namn. Städer som Freiberg, Schneeberg eller Marieberg är idag mest kända för sina jultraditioner och hantverkskonst som har utvecklats under hundratals år och genom att hyra stuga i Erzgebirge får du utmärkta chanser att uppleva alla möjligheter i din egen takt. Även med våra övriga stugor i Sachsen finns fantastiska semestermöjligheter.

Hos NOVASOL hittar du stugor i Erzgebirges alla semesterregioner. Ingen annanstans i Tyskland finns så många byggnader och konstverk med bakgrund i gruvtäkten. 4 stycken smalspåriga järnvägar, Fichtelbergbanan, Museumsbanan med flera låter dig som är intresserad av järnvägshistoria uppfylla dina barndomsdrömmar när du bor i någon av våra stugor i Erzgebirge. Dessutom finns en mer än hundraårig bil- och motorcykeltradition och mer än 20 gruvor är öppna för besökare. Sammantaget är området ett paradis för dig som är intresserad av gruvindustrins historia som du upplever bäst genom att hyra stuga i Erzgebirge.

Utmärkta vägar med en total längd av 5000 kilometer passar utmärkt för både vandring och cykelutflykter som samtidigt som du njuter av naturen och avkopplingen ger nyttig motion. Självklart finns även många andra möjligheter för dig som bor i någon av våra stugor i Erzgebirge att förena nytta med nöje och inte minst på vintern. En uppsjö av skidspår och pister för allehanda vintersporter och den härliga bergsmiljön ger drömsemestern för alla åldrar.

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Erzgebirge och över hela Tyskland. Bland våra 40000 hus i 29 länder finns toppmoderna villor och enklare stugor för alla smaker, över nästan hela Europa! Här på vår hemsida kan du enkelt söka och boka semesterhus i Tyskland och hela bokningsprocessen kan göras online. Välkommen att prova på stugförmedling i Tyskland med NOVASOL!

Ferie i Erzgebirge

Populära semesterhus i Erzgebirge

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Erzgebirge

Loading...

Semesterhus med pool i Erzgebirge

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Erzgebirge

Loading...