Stugor i Vogtland

Det vackra området Vogtland i Tyskland är ett populärt semesterområde som lockar med många upplevelser och möjligheter för alla åldrar. Att hyra stuga i Vogtland är ett utmärkt sätt att njuta av en lyckad semester. Hos NOVASOL har du ett stort utbud och genom att hyra stuga i Sachsen får du en genuin upplevelse av resmålet!

I Vogtland finns det mängder av attraktioner, sevärdheter, museer och attraktioner som passar såväl gammal som ung och kan besökas året runt. Genom att bo i någon av våra stugor i Vogtland har du möjlighet att besöka mer än 100 museer, historiska bergstäder med imponerande kyrkor och borgar, slott och flertalet monument som bjuder in till spännande upptäcktsfärder.

Vid tjeckiska gränsen mellan städerna Bad Elster och Holzhau i Vogtland ligger naturparken Erzgebirge-Vogtland på totalt 1495km2. Här finns det hundratals kilometer med vandrings-, cykel- och ridleder samt skidspår som leder genom ett fantastiskt landskap. Naturparken Erzgebirge-Vogtland är en upplevelse oavsett årstid. Åk en tur med den renoverade Pressnitztalbanan från 1890 och upplev gammal järnvägsnostalgi, genom att hyra stuga i Vogtland får du utmärkta chanser att uppleva alla möjligheter i din egen takt. Även med våra övriga stugor i Sachsen finns fantastiska semestermöjligheter.

Hos NOVASOL hittar du stugor i Vogtlands alla semesterregioner. Dessutom finns en mer än hundraårig bil- och motorcykeltradition och mer än 20 gruvor är öppna för besökare. Sammantaget är området ett paradis för dig som är intresserad av gruvindustrins historia som du upplever bäst genom att hyra stuga i Vogtland.

Utmärkta vägar med en total längd av 5000 kilometer passar utmärkt för både vandring och cykelutflykter som samtidigt som du njuter av naturen och avkopplingen ger nyttig motion. Självklart finns även många andra möjligheter för dig som bor i någon av våra stugor i Vogtland att förena nytta med nöje och inte minst på vintern. En uppsjö av skidspår och pister för allehanda vintersporter och den härliga bergsmiljön ger drömsemestern för alla åldrar.

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Vogtland och över hela Tyskland. Bland våra 40000 hus i 29 länder finns toppmoderna villor och enklare stugor för alla smaker, över nästan hela Europa! Här på vår hemsida kan du enkelt söka och boka stugor i Tyskland och hela bokningsprocessen kan göras online.

Välkommen att prova på stuguthyrning i Tyskland med NOVASOL!

Ferie i Vogtland

Populära semesterhus i Vogtland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vogtland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vogtland

Loading...