Stugor i Köpingsvik

Upplev underbara Öland genom att hyra stuga i Köpingsvik hos NOVASOL. Här finns en av de absolut finaste sandstränderna i Sverige. Under sköna sommardagar är det riktigt god stämning här.

Köpingsvik är beläget cirka 35 kilometer norrut efter att ni har passerat Ölandsbron och ungefär en halv mil norr om Borgholm. Upptäck varför Öland är en av svenskarnas mest populära resmål under sommaren. 

Boka ert boende i Köpingsvik redan idag och få något riktigt kul att se fram emot.

Boka boende nära stranden i Köpingsvik på Öland

Populära semesterhus i Köpingsvik

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Köpingsvik

Loading...

Semesterhus med pool i Köpingsvik

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Köpingsvik

Loading...

Upplevelser på Öland

Om ni väljer att hyra stuga i Köpingsvik på Öland under sommaren så möts ni av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter. Många av dessa finns också i din direkta närhet. Vi ger er några tips på roliga aktiviteter på Öland:

  • Borgholm! Ät god mat, shoppa eller upptäck nöjeslivet i denna sköna sommarstad. Gå en tur nere i hamnen och upplev staden på cykelsadeln.

  • Solliden och deras fantastiska trädgårdar. Kungliga Solliden är ett måste under en vistelse på Öland.

  • Golf, padel och tennis! För er som gillar att vara aktiva under semestern finns det mängder av möjligheter på Öland och nära Köpingsvik.

Ni har även närhet till badstränder och fina poolanläggningar där ni kan avnjuta några härliga semesterdagar. Från Köpingsvik är det heller inte långt till Lilla Alvaret där ni kan strosa omkring och njuta av bland fågellivet och växtlivet.

Tips när ni söker boende i Köpingsvik

Här på vår hemsida kan ni boka ert nästa boende i Köpingsvik direkt online. Ni kan enkelt filtrera efter vad som är viktiga önskemål för just er. Kanske reser ni till Öland med hund? Klicka i detta så visas alla stugor och semesterlägenheter som välkomnar husdjur. Så länge maxgränsen hålls är de välkomna utan extra kostnad!

Ni kan också klicka i hur nära vattnet ert boende helst ska vara. Välj hur nära havet i Köpingsvik ni föredrar att bo för att njuta av den härliga stranden. Ett bra tips är att först välja den reseperiod ni är intresserade av att boka. Då visas enbart semesterbostäder som är lediga att boka under den valda perioden.

Väljer ni att hyra stuga i Köpingsvik med just oss på NOVASOL finns det många fördelar. Ni kan alltid kontakta vår kundservice om ni har några frågor och vi erbjuder enkel och trygg betalning.

Varför hyra stuga i Köpingsvik hos NOVASOL?

Vi har under många år arbetat med stugförmedling på Öland och har idag ett rikt och varierat utbud för er att välja mellan.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Öland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Köpingsvik med omnejd hos NOVASOL. När ni har bestämt er för en av våra stugor i Köpingsvik och Öland kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!