Stugor Färjestaden

Upplev fantastiska och unika Öland genom att hyra stuga i Färjestaden hos oss på NOVASOL!

Färjestaden är den centralort som ni först möter efter en bländande vacker tur över Ölandsbron från Kalmar - som bara i sig är en upplevelse.

När du väljer att hyra någon av våra stugor i Färjestaden så finns det ett antal attraktioner och sevärdheter i din närhet.

Njut av det vackra landskapet, stränderna eller varför inte besöka någon av de många attraktioner som erbjuds både för vuxen och barn.

Semester i Färjestaden på vackra Öland

Populära semesterhus i Färjestaden

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Färjestaden

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Färjestaden

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Färjestaden

Loading...

Sommarsemester i Färjestaden

Om du väljer att hyra stuga i Färjestaden på Öland under sommaren så möts du av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, mycket i din direkta närhet. Det finns ett antal restauranger och butiker inom gång-, eller cykelavstånd. Cykeluthyrning finns även för den som önskar det.

Du har närhet till fina badstränder och även poolanläggningar finns där du kan njuta av din och familjens ledighet. I utkanten av Färjestaden finns Ölands Djur- och Nöjespark med allt vad de har att erbjuda. Väljer du ett mera naturnära alternativ så är det endast cirka 5 km tills du ute på Ölands södra alvar med sitt unika djur-, och blomsterliv.

Är du golfintresserad så finns natursköna Saxnäs Golfbana endast 5 km från Färjestadens centrum. Cirka 10 km från centrum finner du också Haga Park som sedan många år är ett populärt mål för Vindsurfing.

Färjestaden är beläget ungefär 50 km från Ölands södra udde med bland annat fyren Långe Jan samt drygt 85 km från norra udden med bland annat fyren Långe Erik. Orten är ett populärt mål för såväl gammal som ung med sin närhet till aktiviteter för alla smaker och intressen.

Utflykter från Färjestaden

Vi vill tipsa om 3 riktigt bra aktiviteter i Färjestaden med omnejd och på Öland:

  • Det kungliga Solliden! Vandra genom denna fantastiska park (finns guidade turer att boka) och avsluta med en god fika i Kaffetorpet 

  • Borgholms slottsruin. En upplevelse utöver det vanliga. Detta är väldigt speciellt, oavsett ålder!

  • Utforska gårdsbutikerna och stöd det lokala. Handla grönsaker och annat gott på någon av de många gårdsbutikerna som finns på Öland.

Boka en av våra stugor i Färjestaden

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är glada över att kunna säga att vi idag är Sveriges största stugförmedling

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Öland, du hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Färjestaden med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Färjestaden kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!