Stugor i Stora Frö

Söker du efter ett resmål på södra Öland är du välkommen att se våra stugor i Stora Frö. Här semestrar du med närhet till havet samtidigt som att Stora Frö ligger bekvämt beläget bara en kort bit söder om Ölandsbrons fäste. Gör en sökning för att sedan boka ditt nästa boende i vårt utbud av stugor i Stora Frö!

Upptäck fina Stora frö på södra Öland

På södra Öland vid Kalmarsund

Den lilla orten Stora Frö på Öland tillhör Mörbylånga kommun som ligger på den södra delen av ön. Väljer du att hyra stuga här så hämtar du oftast nyckeln på vårt servicekontor vid brofästet. Härifrån är det endast 12 kilometer (cirka 15 minuter med bil) ner till Stora Frö vilket gör att du enkelt och snabbt kan nå ditt boende och därmed också fort kan börja njuta av din semester.

Läget vid havet mot Kalmarsund och fastlandet på andra sidan gör att bad i havet är något som står på många gästers önskelista. Från din stuga kan du bland annat nå den kilometerlånga klapperstenstranden vid orten. En bit söderut når du Kleva badplats som i regel erbjuder bad i en lugn miljö och fin sandbotten.

Stora Frö blev dessutom utsedd till Årets ölandsby 2005.

Havet vid Stora Frö, Öland

Attraktioner i Stora Frö

Från våra stugor på södra Öland har du närhet till en rad olika attraktioner. I till exempel Stora Frö kan du uppleva såväl mysiga restauranger som EkoCafé och gårdsbutiken Ölands Örtagård.

Med en stuga i Stora Frö kan du också ta del av flera naturupplevelser där fågelskyddsområdet Beijershamn kanske är den främsta. Området har ett mycket rikt fågelliv med fåglar som till exempel gransångare och skärfläcka.

En kilometer söder om orten ligger Lilla Frö där du kan beskåda genuina och välbevarade gårdar från 1800-talet. Tar du dig istället två kilometer österut så når du Vickleby som, förutom väderkvarnar, har den cirka 800 meter långa gatan genom kyrkbyn som en sevärdhet i sig.

Stuga att hyra vid havet i Stora Frö

Stugförmedling i Stora Frö och resten av ön

På NOVASOL har vi under många år arbetat med stugförmedling på Öland och är glada över att kunna erbjuda ett trevligt utbud i Stora Frö och området runt omkring. Vi har lokal personal som året om besöker nya potentiella stugor att ta in i utbudet. Därför kan du tryggt hyra stuga i Stora Frö i vetskap om att ditt boende har besökts av NOVASOL innan det lagts ut för uthyrning.

Här på vår hemsida kan du söka efter stugor på Öland och däri hitta vårt utbud i Stora Frö. Du är välkommen att boka ditt boende direkt här på vår webbplats eller genom att ringa till vår kundservice. Vi hjälper dig gärna om du har frågor kring någon av våra stugor i Stora Frö.