Hyra stuga Mörbylånga

Välkommen till södra Öland och våra stugor i Mörbylånga. Mörbylånga är beläget ungefär 22 kilometer söder om brofästet då du kommit till Öland efter att ha upplevt den första attraktionen, dvs Ölandsbron.

När du väljer att hyra stuga i Mörbylånga kan ni ta del av en rad olika attraktioner och sevärdheter inom bara en radie av tre mil. Framför allt bör ni passa på att njuta av det vackra landskapet och stränderna under er semester i området.

Många väljer att boka in någon veckas semester på Öland varje sommar och det är lätt att förstå!

Ta en semester i Mörbylånga på Öland

Populära semesterhus i Mörbylånga

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Mörbylånga

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Mörbylånga

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Mörbylånga

Loading...

Koppla av med en sommarsemester på södra Öland

Är siktet inställt på en sommarsemester på södra Öland? Genom att hyra stuga på södra Öland finns möjlighet till fina semesterminnen och i just Mörbylånga så möts du av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter bara en kort bilfärd bort.

Det finns flera restauranger och butiker inom gång-, eller cykelavstånd. Ni har nära till fina badstränder i en lugn miljö där du kan njuta av ledigheten. Ungefär en halvmil bort kan du njuta av det vidsträckta "Alvaret" med sitt unika djur- och blomsterliv. Fortsätter du ytterligare 22 kilometer norrut till brofästet finner du Ölands Djur-, och Nöjespark med allt vad de har att erbjuda.

Mellan Mörbylånga och Färjestaden finner ni Haga Park som sedan länge är ett populärt mål för vindsurfing.

Väljer ni istället att åka söderut från Mörbylånga så har ni cirka 30 kilometer till Ölands södra udde med sitt rika fågel-, och djurliv. Här hittar ni dessutom fyren "Långe Jan".

Strax norr om Ölands södra udde finner du det populära Eketorps Borg. En upplevelse för alla åldrar. Inte långt därifrån, i Grönhögen, finns en naturskön golfbana som är belägen direkt invid Kalmarsund för dig som är golfare.

Ta även en dagstur från Mörbylånga till Borgholm med Borgholms Slottsruin samt Kungliga Solliden.

I Borgholm finner du även ett stort utbud av nöjesliv och butiker.

Varför hyra en stuga i Mörbylånga hos NOVASOL?

På NOVASOL har vi arbetat med stugförmedling sedan 1968 och är glada över att kunna säga att vi idag är Sveriges största stugförmedling. 

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Öland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Mörbylånga med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Mörbylånga så kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!