Stugor i Halland

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Halland. Man brukar säga att Hallandskusten är en enda härlig sandstrand som bara avlöses av charmiga städer.

Vem har inte hört om härliga stränder vid Västkusten såsom Skummeslövstrand, Mellbystrand, Tylösand eller Skrea Strand? Så det är bara att ta för sig av de milslånga och långgrunda stränderna – ett riktigt badparadis för hela familjen. Vi har gott om stugor i Halland för uthyrning.

Hyr stuga för en härlig semester i Halland

Populära semesterhus i Halland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Halland

Loading...

Semesterhus med pool i Halland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Halland

Loading...

Mycket mer än bara stränder

Att hyra stuga i Halland är dock så mycket mer än stränder. Inlandet är en mosaik av sjöar, skogar och floder. Här finns de fyra floderna – Lagan, Nissan, Ätran och Viskan, som många barn lärt sig som en ramsa i skolan.

Landskapet är som gjort för upptäcktsfärder, cykling, promenader, kanotfärder och mycket mera. Och det viktigaste av allt för många – fiske. För sportfiskaren är säkert laxfisket i floderna mycket spännande och fyllt med fantastiska upplevelser. Abborre och gädda finns i de vackra insjöarna. Så chanserna är stora att få med sig fisk hem till middagen i stugan. Vi vill samtidigt påminna dig, som planerar att hyra stuga i Halland, att kolla upp vilka fiskeregler som gäller för respektive fiskevatten innan du kastar i spöt.

Halland kan även ge golfspelaren en bra utmaning med alla sina banor. Sedan finns också ett av de bästa surfställena i Sverige i Apelviken vid Varberg. Kika gärna efter våra stugor i Halland med nära till fiskemöjlighet och/eller golf.

Upptäck Varberg vid havet när du ska hyra stuga i Halland

Aktiviteter och shopping

När du ska hyra stuga i Halland kan du passa på att åka till det välkända lågprisvaruhuset i Ullared. Här kan man verkligen göra fynd. Åk gärna en extra tur runt i området, som också kan bjuda på vackra naturupplevelser. Eller ta med familjen på utflykt till Göteborg med shopping och alla dess sevärdheter. Genom att hyra stuga i Halland har du nära till mångt och mycket.

Vad mer kan man göra under en semester i någon av våra stugor i Halland? Mycket! Ta en tur bakåt i tiden och besök Varbergs fästning och Bockstensmannen, det vackra tudorslottet Tjolöholm utanför Kungsbacka samt forntidsbyn Äskhult. Fågelreservatet på Getterön, Halmstad – Roxettes hemstad och världsarvet Grimeton Radiostation är också spännande att besöka.

Tjolöholm slott utanför Kungsbacka i Halland

Varför hyra stuga i Halland med just NOVASOL?

Några exempel på varför vi hoppas att du ska välja just oss på NOVASOL när du ska hyra stuga i Halland

  • Tryggheten. Vi har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och är idag marknadsledande i Sverige. Vårt Trygghetspaket med bland annat bästa pris-garanti och avbeställningsskydd vid t.ex. plötslig sjukdom ingår automatiskt (se Hyresvillkor för mer information).

  • Kvalitetssäkringen. Vi besöker samtliga semesterbostäder innan vi tar in dem i sortimentet. 

  • Servicen. Du är alltid välkommen att ringa eller maila till oss om du har några frågor.

  • Utbudet. Samtliga stugor är privat ägda dvs vi äger inga boenden själva. Detta gör att du får ett varierat och genuint utbud att välja i.

  • Säkerheten. Bokning och betalning görs till NOVASOL.

Stuga att hyra nära Oskarström i Halland

Hyra stuga i Halland med hund

Att kunna ta med sig sin hund på semestern är en av anledningarna till att en stugsemester är så omtyckt. Vi har gott om stugor att hyra i Halland som välkomnar husdjur. Detta gör att du har goda möjligheter att hitta ett boende som passar just dina önskemål och välkomnar din hund. 

Några fördelar med att hyra stuga i Halland med NOVASOL om du har hund: 

  • Inga extra kostnader. Till boende som har Husdjur tillåtet, är din hund välkommen kostnadsfritt så länge antalet husdjur inte överstiger boendets maxantal.

  • Mycket att välja mellan. Vi har stor variation på semesterbostäder som välkomnar husdjur.

  • Lätt att söka. Klicka i att ni reser med husdjur så visas enbart semesterbostäder som välkomnar din hund.

Vi har gott om stugor i Halland som välkomnar din hund

Stugförmedling i Halland med NOVASOL

Halland är regionen för dig som inte vill välja bort något när du ska hyra stuga i Sverige. Hittar du inte just ditt drömhus i Halland för semestern är du välkommen att söka vidare bland våra övriga stugor i Sverige.

Du hittar det boende i Halland just du vill ha genom att använda vår sökfunktion. Börja med att välja datum för vistelsen så visas alla lediga stugor under perioden. Välj sedan vad som är viktigt för dig. Kanske vill du bo nära vatten såsom hav eller sjö? Eller så är ni till exempel 10 personer som vill bo under samma tak. Kanske är det några faciliteter som är viktiga för dig som t.ex. bastu, diskmaskin eller internet? Gör just dina val och se vilka alternativ det finns att välja mellan.

Samtliga objekt i vårt sortiment har besiktats innan de tagits in i sortimentet. Detta innebär att vår egen personal har besökt varje boende. Du bokar även tryggt i vetskap om att vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 samt att vårt trygghetspaket alltid ingår när du bokar.

Varmt välkommen till oss på NOVASOL för att boka stugor i Halland!