Stugor vid Fegen

Upplev härlig natur genom att hyra stuga vid Fegen! Vi har flera stugor vid Fegen med omnejd där vi kan erbjuda boende precis vid sjön och även lite mer avskilda lägen i skog och mark.

Vill du ha en skön naturupplevelse är du välkommen att boka en stuga redan idag! 

Fegen är en sjö i Halland som erbjuder stora möjligheter till varierade och underbara äventyr i naturen! Fegen är också en ort som ligger vid sjön.

Just Fegensjön erbjuder fantastiska fiskemöjligheter och ett mycket rikt djurliv.

Stugor att hyra nära Fegen

Populära semesterhus i Fegen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fegen

Loading...

Fiske och fågelskådning

Förutom ett mycket varierande fiske erbjuder Fegen även ett rikt fågelliv som kan bjuda på fiskgjuse, storskrake och drillsnäppa. I sjön finner du ett stort antal fiskarter och därmed ett varierat fiske som kan ge drömfångster.

Här kan du fiska efter stora gösar, abborrar och gäddor som med lite tur kan ge oförglömliga stunder.

Även sällsynta arter som bäcköring och bäckröding har satts ut i sjön. Den utrotningshotade vårlekande siklöjan som bara finns i 4 sjöar i världen finns i Fegen.

Mycket viktigt är dock att du kontrollerar vilka regler som gäller för fiske under den period du valt att hyra stuga vid Fegen. Regler för fiske i Sverige är olika beroende på period och fiskevatten.

Dessutom bjuder hela området på mycket goda paddel- och cykelleder. Området har en lång och spännande kulturhistoria som återspeglas i vackra torp och bygdegårdar som bör besökas. Även Klockaregården med sina unika, mycket välbevarade bonadsmålningar av Sven Erlandsson är värt ett besök.

Låt hunden följa med!

Självklart ska även våra fyrbenta vänner få följa med på semestern. Flera av våra stugor vid Fegen tillåter husdjur. Detta innebär att din hund får följa med – utan extra kostnad. 

Alla semesterbostäder hos oss på NOVASOL som välkomnar husdjur tar inget extra betalt för detta så länge maxantalet hålls. Många tillåter även fler husdjur men kontakta oss då först så gör vi en förfrågan.

Du når våra stugor vid Fegen som välkomnar hund enkelt tack vare vår sökfunktion. Klicka i att du reser med husdjur så visas enbart boenden som välkomnar din hund.

Stuguthyrning vid sjön Fegen

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Halland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga vid Fegen med omnejd hos NOVASOL.

Genom att hyra stuga i området kan du njuta av naturen från din alldeles egna lilla tillfälliga bostad.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Fegen kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!