Stugor i Onsala

Njut av bad och natur i Onsala

Stugor i Onsala

Genom att hyra stuga i Onsala under din nästa semester i Halland har du en perfekt utgångspunkt för att upptäcka västkustens alla härligheter! Här har du allt inom räckhåll, inte bara långa stränder, vackra klippor och härliga havsbad utan också pulserande storstad och vacker natur.

Populära semesterhus i Onsala

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Onsala

Loading...

Perfekt utgångspunkt

Onsala ligger i Kungsbacka kommun i Hallands län, lite mer än en halvtimmes bilfärd från Göteborg. Genom att hyra någon av våra stugor i Onsala kommer du att kunna njuta av närheten till havet samtidigt som du har nära till storstadspulsen i Göteborg.

Runt omkring Onsala finns mängder med badplatser. Oavsett om du föredrar att hoppa direkt från bryggan ner i havet eller om du hellre vadar ut från en långgrund sandstrand kommer du här att hitta din favorit. Att bo nära havet är faktiskt lika underbart under sommaren som under vinterhalvåret. Genom att hyra stuga i Onsala under den varma tiden på året kan du njuta av sol och bad. Under vintern, kan du ta härliga strandpromenader och njuta av uppfriskande vindar.

Stuguthyrning i Onsala på Västkusten

Med närhet till Göteborg

Om du väljer att hyra stuga i Halland kan du vara säker på att en hel värld av semesterupplevelser finns inom räckhåll. Om du vill vidga dina vyer under din semester i Onsala kan vi varmt rekommendera att ta en dagsutflykt till Göteborg.

Från våra stugor i Onsala kan du lätt ta dig till Göteborg antingen med bil eller med kollektivtrafik. Om du tar bilen kan du göra stopp längs vägen och utforska vackra platser som Särö och Billdal som bjuder på magiska havsutsikter.

När du väl är i Göteborg kan du spendera dagen med att shoppa, äta lunch på någon härlig uteservering eller varför inte åka fartfyllda attraktioner på Liseberg. I Göteborg finns något för alla, oavsett ålder eller intresse. Att hyra stuga i Onsala kommer att ge dig den bästa starten på en härlig semester på västkusten!

En stuga i Onsala, Halland

Boka stuga i Onsala hos NOVASOL

Sedan 1968 har NOVASOL arbetat med stuguthyrning och idag är vi Sveriges största stugförmedling med ett brett utbud av stugor i Halland. För att vara säkra på att våra boenden håller kvalitén besöker vi alltid alla våra boenden innan vi tar in dem i sortimentet. Detta gör att du säkert och tryggt kan hyra stuga i Onsala hos oss.

Fördelarna med att hyra en stuga hos NOVASOL är flera. En av dem är att när du gör en bokning hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket. Detta paket innehåller bland annat avbokningsskydd om du skulle bli sjuk eller arbetslös så att du inte har möjlighet att åka på din semester. 

Är du ute efter en semester på västkusten kan du hyra stuga i Onsala hos oss. Gör en sökning direkt här på vår hemsida och hitta ett boende som passar just dig! Du kan även ringa till oss så hjälper vi dig gärna. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Onsala!