Stugor i Varberg

Salta bad med stuga i Varberg

Stugor i Varberg

Varberg är alltid värt ett besök! Hyr en av våra stugor i Varberg och upplev denna fantastiska, anrika stad. Redan under medeltiden var Varberg i norra Halland och dess mäktiga fästning en mycket viktig knutpunkt ur både militär- och handelssynpunkt. Både danskar och svenskar kämpade många gånger om kontrollen i det viktiga området. Genom att hyra stuga här har du möjlighet att enkelt och behagligt utforska alla de fantastiska upplevelser som Varberg har att erbjuda.

Populära semesterhus i Varberg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Varberg

Loading...

Varberg under sommaren

Varberg erbjuder massor av vackra stränder och badmöjligheter! Här kan du njuta av vackra sandstränder eller härliga klippor. Det erbjuds möjligheter till snorkling, surfing och även den fartfyllda kitesurfingen kan upplevas i Varberg. Från våra stugor här tar du dig lätt till den vackra naturen och strandpromenaden som sträcker sig mer än två kilometer längs havet. Även Kallbadhuset med sina tinnar och torn, alldeles vid fästningen, är ett landmärke för Varberg. Här kan du bada i havet året om och efter det kalla havet njuta av värmen i bastun och titta ut över Kategatt i all dess prakt. Hos oss kan du hyra stuga i Varberg och omgivningen och vi har stugor för alla smaker och stilar.

Goda möjligheter till havsfiske

Havet bjuder naturligtvis även till fiske, något för alla åldrar. Det finns många båtar att välja emellan och även kustfisket erbjuder spännande möjligheter till fantastiska upplevelser såväl efter havsöring och horngädda som olika plattfiskar.

Vill du hellre hyra stuga nära insjö, finns det fler än 100 sjöar att välja emellan. Där kan du fiska efter gammelgäddan och vackra abborrar men även den starka laxen kan bjuda till fantastiska kamper i Viskan, en liten bit norr om staden. Många av våra stugor i Varberg tillhandahåller även båtar så att ditt fiske får ytterligare möjligheter och dimensioner. Kom samtidigt ihåg att alltid kolla vilka regler som gäller för det fiskevatten du tänkt fiska i.

För dig som hellre vill vandra runt i staden och upptäcka den, är ett besök på torget, ett av de största i Sverige till ytan och marknaden som har flest handlare i Västsverige, ett verkligt måste. Här och i affärerna runt torget kan du hitta det mesta och många fina och unika affärer finns att upptäcka. Nämnas kan Hamnmagasinet med ett stort utbud av konsthall, silversmide och keramik och annat hantverk.

Uthyrning av stugor i Varberg och Halland

NOVASOL har ett brett utbud och lång erfarenhet av att hyra ut stugor i Sverige och Halland. Genom oss kan du tryggt hyra stuga i Halland och Sverige men även i övriga Europa. Vi inspekterar alltid alla stugor innan vi tar in dem i utbudet för att kvalitetssäkra. Välkommen att höra av dig med frågor och om du vill ha hjälp med din bokning!