Stugor i Torup

Hyr en egen stuga i Torup, i Hylte kommun i Hallands län och njut av de möjligheter detta ger dig. Upplev en semester nära naturen och alla sjöarna i området. Torup är beläget mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön. Detta är verkligen rätt ställe för den som önskar varva ner under semestern och njuta av naturens stillhet och ro.

Hos NOVASOL, kan du hyra stugor i Torup direkt online eller över telefon genom att ringa till vår gästservice. Sedan många år tillbaka har vi arbetat med stuguthyrning i Halland och är glada över att bland annat kunna erbjuda stugor i Torup för uthyrning. Alla stugor som har lediga perioder att boka, kan du finna här på hemsidan. Genom att välja den period du önskar semestra, visas boenden som är lediga under just den perioden. Du kan även filtrera din sökning baserat på dina egna önskemål. Till exempel om du reser med hund, vill bo nära sjö eller är ett större sällskap som semestrar tillsammans. Välkommen att boka din favorit hos oss på NOVASOL!

Hytte i Torup, Halland

Populära semesterhus i Torup

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Torup

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Torup

Loading...

Upplev Torup

Området i Torup är som gjort för att vandra i. Vandra genom de vackra landskapen, besök Bosgårdsfallet eller ta dig upp till Ramnåsbergets utsiktstorn med sin fantastiska utsikt över Nissans dalgång. 

För den som vill fiska på semestern finns det gott om möjligheter att pröva fiskelyckan i de olika sjöarna runtomkring Torup, både vinter och sommar. Kom samtidigt ihåg att kontrollera vilka fiskeregler som gäller, innan du börjar fiska. Förutom att det finns gott om fiskeplatser, finns det dessutom gott om badplatser i sjöarna runt omkring. Besök exempelvis Sjögårdssjön för ett uppfriskande dopp, en härlig badplats i Torup.

På vintern ska man passa på att ta en tur till Hultagärdesbacken i Torup, perfekt för den som vill åka utför eller prova på längdskidåkning. Lyckas man pricka semestern rätt kring juletid, kan man besöka områdets julmarknad.

Service, upplevelser och dagsturer

I Torup finns det affärer och butiker som täcker basbehovet på semestern. I Torups centrum finns konditori och olika lunchställen. Önskas ett större utbud av restauranger, kan du ta dig till någon av de större orterna i området. I Torup ordnas marknad på marknadsplatsen två gånger om året, en tradition som härstammar ända från 1700-talet. 

Endast cirka 4 mil från Torup ligger Halmstad, som är väl värt ett besök på semestern. Här finns ett stort utbud av aktiviteter, shopping och sevärdheter, ett perfekt utflyktsmål över dagen från Torup. Missa inte att besöka Halmstads Slott eller den underbara Tylösands strand.

Önskas verkligen en heldag med shopping så ligger Gekås Ullared endast cirka 4 mil från Torup. Här kan du spendera hela dagen med att strosa runt, fynda och shoppa – besöket här är en hel upplevelse för sig.

Boka boende i Torup för semestern

Upplev Torup på bästa sätt med någon av våra stugor som bas. Hyr din stuga i Halland direkt här via vår hemsida och anpassa din sökning med hjälp av våra sökkriterier. Då ökar chansen att du hittar rätt stuga i området just för dig. På NOVASOL har vi hållt på med stugförmedling sedan 1968 så vi hoppas och tror att vi arbetat upp ett utbud som passar de flesta. Kom samtidigt ihåg att det hela tiden kommer in nya stugor i vårt utbud och att först till kvarn gäller. Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Torup och Halland!