Stugor i Simlångsdalen

Simlångsdalen med omnejd är ett fantastiskt vackert landskap med goda fiskemöjligheter och oförglömliga naturupplevelser. Här kan du beundra den medeltida Breareds kyrka och följa historiens gång från det gamla altaret från 1500-talet till de vackra målningarna från 1700-talet. Kyrkan och den omliggande kyrkogården är mycket vacker och alltid värd ett besök. Kyrkan och hela området med den fantastiska naturen upplever du bekvämt genom att hyra stuga i Simlångsdalen.

Ta en semester i Simlångsdalen, Halland

Semester sommar och vinter

Här kan du vandra längs Långhultamyren, paddla på någon av de härliga sjöarna längs Fylleån. Beundra de vackra vyerna, innan du återvänder till någon av våra stugor i Simlångsdalen och njuter av tystnaden i den varma kvällssolen. Här kan du även uppleva harmonin och ron på sjön, flera av våra stugor i området erbjuder båt och bra fiskemöjligheter. I sjöarna i området kan du fånga vackra abborrar och stora gäddor och det finns utpräglade flugfiskevatten där du kan fånga regnbåge. Ett utmärkt tillfälle att lära dig detta naturnära och spännande fiske!

Även på vintern är området mycket tilltalande och lämpar sig väl för allehanda vinteraktiviteter. Exempelvis skridskoåkning, pimpelfiske och vandring i snötäckta skogar. Passa på att hyra stuga i Simlångsdalen och njut av värmen på kvällen efter kyliga, fantastiska äventyr i den omgivande härliga naturen. Gillar du att åka långfärdsskridskor och skidor finns det flera fina ställen att besöka i Simlångsdalen. Även du som gillar att spela golf har många fina möjligheter att njuta av de fina banorna i närheten.

Stuguthyrning i Simlångsdalen och Halland

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stugförmedling i Halland och har hela Sverige och Europa som marknad. Genom vår erfarenhet och entusiasm kan vi erbjuda dig trygghet och god service om du vill hyra stuga i Simlångsdalen. Som exempel, ingår alltid ett trygghetspaket i din bokning och vi inspekterar alla stugor innan vi tar in dem i utbudet. Du kan även bredda din sökning från Simlångsdalen genom att söka efter stugor att hyra i Halland.

Välkommen till oss om du har frågor om våra stugor i Simlångsdalen eller vill boka!