Stugor i Laholm

Välkommen att hyra stuga i Laholm! Laholm med omnejd är perfekt för er nästa semester i Halland. Ni kommer att ha nära till vattnet var ni än befinner er. Med havet, massor av sjöar och Hallands största flod kan ni här njuta av härliga semesterupplevelser vid vattnet!

Laholm ligger i Hallands län, cirka 40 minuters bilfärd från Halmstad. Genom att hyra någon av våra stugor i Laholm kommer ni att kunna njuta av småstadsidyll när den är som bäst men med närhet till en större stad. Här finns något för alla, sommar som vinter.

På somrarna är det ett barnvänligt badparadis som fylls av badglada semesterfirare och under vinterhalvåret kommer skidsugna åkare hit för att njuta av Vallåsen. Så oavsett vad ni vill hitta på under er semester kommer ni att få en härlig upplevelse genom att hyra stuga i Laholm.

Hyr en stuga i Laholms kommun

Populära semesterhus i Laholm

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Laholm

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Laholm

Loading...

12 kilometer sandstrand

Mellbystrand och Skummeslövstrand är Laholms omåttligt populära badorter som bjuder på hela 12 kilometer sandstrand - vilket innebär Västkustens längsta. Här kan ni njuta av salta bad och härlig avkoppling i sanddynerna.

Föredrar ni hellre att bada i sjöar finns här också massor av vackra insjöar och friluftsbad som ni kan njuta av.

Om ni väljer att hyra stuga i Laholm under den kalla tiden på året rekommenderar vi att utforska Vallåsen som bjuder på fartfyllda backar och vackra längdspår. Oavsett om du är nybörjare eller en rutinerad skidåkare så finns det något för alla.

I kommunen finns även ett rikt friluftsliv för den som vill njuta av naturen.

Den som älskar att fiska kommer definitivt att trivas i någon av våra stugor i Laholm då detta brukar klassas som ett perfekt ställe för sportfiskaren.

Se och göra

Genom att hyra stuga i Laholm med omnejd har ni den perfekta utgångspunkten för att utforska både Halland, Småland och Skåne.

Inte långt från Laholm ligger den härliga sommarstaden Halmstad som visar upp det bästa av Västkusten.

Om ni hyr någon av våra stugor i Halland är Halmstad en stad ni ska besöka med sina uteserveringar, mysiga shoppinggator och barnvänliga badstränder.

Boka en av våra stugor i Laholm

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är idag Sveriges ledande stugförmedling. Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Laholm hos oss.

Det finns flera fördelar med att boka ditt boende med NOVASOL. En av dem är att när du gör en bokning hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket utan extra kostnad.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Laholm med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Laholm kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida.Välkommen!