Stugor i Skrea strand

Välkommen till Skrea strand, en av Sveriges vackraste stränder! Här väntar två kilometer sandstrand, böljande vågor och de karakteristiska badhytterna. Att hyra stuga i Skrea strand är första steget mot en underbar semester med sol, bad, avkoppling eller spännande uteliv.

Hyr stuga nära Skrea strand

Populära semesterhus i Skrea strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Skrea strand

Loading...

Populär badplats i många år

Skrea strand ligger nära den pulserande sommarstaden Falkenberg i Halland. Med sin långa sandstrand, höga sanddynor och glittrande vatten har Skrea strand varit en populär badplats sedan början av 1900-talet. 1917 startades en strandkoloni för barn som var sjuka i tbc vid stranden och i början av 20-talet blev Skrea strand erkänd som badort med välgörande vatten. Under 1930-talet byggdes de många små badhytterna i närheten av stranden som har gett Skrea strand sitt speciella utseende. I dag finns även inomhusbadet Klitterbadet här.

Om du och din familj ska hyra stuga i Skrea strand får ni många chanser till sol och bad, men även till andra aktiviteter. I närheten av stranden och inomhusbadet Kilitterbadet kan familjen spela minigolf, tennis och boule. Under sommaren finns många glasskiosker och restauranger i området. Får ni nog av sol och bad, kan ni följa strandpromenaden in till Falkenberg centrum där butiker, kaféer och pulserande uteliv väntar. Från Falkenberg kan du även ta dig till Ullared för en dags shopping.

Det är enkelt att boka stugor i Skrea strand

Om du och din familj vill koppla av på stranden, kan ni hyra stuga i Skrea strand här på vår hemsida. NOVASOL har funnits sedan 1968 och kan bland annat erbjuda stuguthyrning i Halland. På vår hemsida har vi ett fint utbud stugor i Skrea strand som täcker alla behov och plånböcker. Du och din familj kan välja mellan små röda stugor med vita knutar, flerfamiljshus och lägenheter nära en stad som till exempel Falkenberg.

Vi på NOVASOL tycker att det ska vara enkelt och tryggt att hyra stugor i Halland. Hos oss bokar du alltid med vetskap om att alla våra stugor och lägenheter inspekteras regelbundet av kunnig personal och att ett fördelaktigt trygghetspaket ingår i hyresbeloppet. Har du frågor om våra stugor i Skrea strand eller vill ha hjälp med bokningen är du alltid välkommen att ringa vår kundtjänst. Ha en trevlig semester!