Stugor i Åsa

Genom att hyra stuga i Åsa under din nästa semester i Halland kommer dina lediga dagar fyllas med allt det där härliga som bara en semester vid havet erbjuder. Njut av havsbrisen, doften av tång och sanden mellan tårna under en badfylld semester i Åsa!

Besök Tjolöholms Slott när du hyr stuga i Åsa

Populära semesterhus i Åsa

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Åsa

Loading...

Klassisk badort

Åsa ligger i Kungsbacka kommun i Hallands län, ungefär 45 kilometer söder om Göteborg. Precis intill havet breder den charmiga tätorten ut sig vilket gör Åsa till badorternas badort. Genom att hyra någon av våra stugor i Åsa kan du njuta av förstklassiga sandstränder och härliga havsbad. Med den där perfekta kombinationen av klippor och långgrunda stränder finns här en given plats för alla som vill uppleva det klassiska Halländska havsbadet. Att hyra stuga i Åsa innebär att du kan ta ett dopp i havet innan dagen riktigt vaknat, äta frukost på terrassen för att sedan spendera hela dagen på stranden i gott sällskap. Spela boll, bygg sandslott, plaska runt i havet eller bara sitt och koppla av och njut av solen.

I Åsa ligger allt inom gångavstånd, så genom att hyra någon av våra stugor i Åsa kommer du att ha allt inom räckhåll. När magen börjar kurra har du restaurangerna inom promenadavstånd, vilket är perfekt en varm sommarkväll. Här finns även mysiga butiker för den som vill strosa runt på charmiga gator.

Med närhet till Göteborg

Åsa är en perfekt utgångspunkt för en semester på västkusten. Att hyra stuga i Halland innebär att en hel värld av semesterupplevelser ligger inom räckhåll. Om du vill få en dos av storstaden Göteborg kan du lätt ta dig hit med antingen bil eller kollektivtrafik. I Göteborg kan du göra allt och lite till - besök Liseberg, ta en shoppingdag eller varför inte upptäcka Göteborgs vackra skärgård?

Genom att hyra stuga i Åsa har du även nära till de populära sommarstäderna Halmstad, Varberg och Falkenberg. Dessa orter är ett måste att besöka om du vill få en stor dos av uteserveringar, stränder och härliga havsbad. Och om du inte får nog av shopping efter ditt besök i Göteborg kan du ju alltid ta dig en avstickare till Ullared och besöka shoppingmeckat Gekås.

Boka boende i Åsa hos NOVASOL

Vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är idag Sveriges ledande stugförmedling. Vi besöker alltid våra stugor innan vi tar in dem i vårt utbud för att vara säkra på att våra boenden håller kvalitén. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Åsa hos oss. När du gör en bokning hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket utan extra kostnad. Detta paket innebär bland annat att du kan avboka din resa om du skulle bli sjuk eller arbetslös så att du inte har möjlighet att åka på semester.

Vi har ett brett utbud av stugor i Halland och genom att göra en sökning här på hemsidan kan du hitta en stuga i Åsa som passar just dig och dina behov. Om du har några frågor eller vill ha hjälp med att hitta ett boende kan du ringa till oss så hjälper vi dig. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Åsa!