Hyr stuga i Knäred med NOVASOL

Välkommen att hyra stuga i Knäred för din nästa semester. Här bjuds du på både härliga naturupplevelser och historiska sevärdheter. 

Knäred ligger i Laholms kommun i Halland och här bor du i gröna omgivningar med närhet till vackra åar och sjöar. Överlag har du sällan långt till vatten från våra stugor i Knäred, då Hallands största å Lagan går genom den lilla staden. 

I Knäred hittar du mysiga butiker med lokala hantverk och ett mindre utbud av restauranger och caféer. Lyckas du pricka in semestern under första helgen i juli kan du uppleva en riktig härlig folkfest med gott om arrangemang och aktiviteter på Knäredsdagen.

Upptäck Halland från en stuga i Knäred

Populära semesterhus i Knäred

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Knäred

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Knäred

Loading...

Upptäck Halland från en stuga i Knäred

Knäreds läge gör att du enkelt kan utforska Halland och den södra delen av Västkusten. På somrarna har ni bara en kort bilfärd till Laholm och stränderna Mellbystrand och Skummelövstrand, som bjuder på hela 12 km badstrand. På vintrarna kan ni istället ta er till Vallåsen och åka skidor. Oavsett vart ni väljer att hyra stuga i Halland är Halmstad definitivt värt ett besök med sina uteserveringar, mysiga shoppinggator och barnvänliga badstränder.

Den naturintresserade kommer uppskatta en semester i Knäred. Här finns en rad olika aktiviteter och sevärdheter i naturen med allt från utsiktsplatser till naturreservat. Norr om Knäred hittar du Krokån som bjuder på vattenfallen Flammafallet och Kvarnafallet.

Naturområdet vid Hjörneredssjöarna är också uppskattat av naturintresserade. Ta dig upp till Spirhall, områdets högsta punkt, och njut av den vackra utsikten. Området kring Knäred bjuder också på ett stort urval av naturreservat. Bland annat kan du besöka Västralt, MästockaLjunghed och Blåalt. Packa vandringskängorna och besök Hallandsleden, eller upplev naturen på ett annorlunda sätt genom att hyra kanot.

Gillar du att fiska kan du välja och vraka bland sjöar och åar. Köp ett fiskekort i någon av butikerna och prova på fiskelyckan medan du njuter av naturens lugn och vilar blicken på det vackra landskapet.

Boka boende i Knäred tillsammans med NOVASOL

Hos NOVASOL står kundens upplevelse i fokus. Därför besöker vi varje enskilt boende och går igenom det grundligt innan vi tar in det i vårt sortiment. Detta bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

När du bestämt dig för en av våra stugor i Knäred för din nästa semester genomför du enkelt din bokning här på vår hemsida. 

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Därför så följer vi alltid med dig på hela resan – före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du vill hyra stuga i Knäred med oss. 

Vi önskar dig varmt välkommen till Knäred och NOVASOL!