Stugor i Vessigebro

Välkommen att hyra stuga i Vessigebro för din nästa semester i Halland. Den lilla orten är vackert belägen i härlig natur och är också en mycket bra utgångspunkt för utflykter. Kanske blir utflykten till en av sjöarna i området? Till kusten, havet och någon av de större städern Falkenberg eller Varberg? Eller kanske väljer du helt enkelt att ha en avkopplande semester ”hemma” i din stuga i Vessigebro. 

Oavsett vilken riktning du vill att din semester ska ta, hoppas vi att du kommer hitta ett boende hos oss på NOVASOL. Vi har arbetat med uthyrning av stugor i Halland sedan många år tillbaka och idag kan vi erbjuda ett brett, varierat och personligt utbud. Bland annat genom vår stugor i Vessigebro. Gör en sökning och flitrera baserat på vad som är viktigt för dig när du ska hyra stuga. Genom att välja din önskade reseperiod, visas alla lediga stugor och semesterlägenheter som matchar dina önskemål – välkommen!

Ferie i Sverige

Populära semesterhus i Vessigebro

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Vessigebro

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vessigebro

Loading...

Vessigebro och utflyktsmål

Vessigebro är en tätort som ligger i kommunen Falkenberg i Halland. Genom orten rinner ån Ätran och innan det det fanns en bro över ån, hette platsen Vessigevad. Idag välkomnar Vessigebro sina besökare med en vacker natur och möjlighet till avkoppling under semestern. 

Vessigebros läge gör att du med en stuga här har en bra utgångspunkt för utflykter. Ett exempel är att det bara är 22 kilometer till det berömda lågprisvaruhuset i Ullared. Hit vallfärdar besökare året om för att shoppa och ”göra klipp”. I och omkring varuhuset finner du också flera restauranger och andra möjligheter till shopping. För besök till en större stad vid havet, har du bara 14 kilometer till Falkenberg och 45 kilometer till Varberg.

Aktiviteter i området

Vill du spela golf under din semester, ligger två golfbanor på bekvämt avstånd. Den natursköna banan vid Ullared Flädje Golfklubb erbjuder spel över 18 hål i vacker miljö. Även Vinbergs Golfklubb erbjuder 18-hålsbana men också en 9-håls pay and play. 

Självklart finns det även gott om andra möjligheter till aktiviteter i Vessigebro. Till exempel om du tycker om att vandra eller cykla i naturen. I närheten av Vessigebro finner du också flera sjöar av olika storlek, bland annat Sjönevadssjön, Ätraforsdammen, Tussjön och Yxsjön. På en liten ö i Sjönevadssjön finner du också borgruinen Sjönevadsborg med historia från antingen vikingatid eller tidig medeltid.

Boka boende i Vessigebro

För att hyra stuga i Vessigebro för semestern, är du välkommen att se utbudet hos oss på NOVASOL. Alla våra stugor i Halland och därmed också Vessigebro har besökts av vår egen personal innan vi har tagits in dem i sortimentet. Vi kallar detta för kvalitetssäkrad stuguthyrning. Du genomför din bokning hos oss och betalning av hyran görs också tryggt via oss. Du bokar i vetskap om att NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968. I vår stugförmedling i Halland finner du semesterbostäder som ligger nära sjö, välkomnar hund, och några som till och med har pool. Välkommen att se vårt utbud här på hemsidan och bokar din favorit redan idag. Kanske blir det en av våra stugor i Vessigebro?