Stugor i Mellbystrand med omnejd

Gillar du bad och strand så har du hittat alldeles rätt i Mellbystrand! Här finner du många aktiviteter som kretsar kring strand och hav. Vi på NOVASOL har stugor i Mellbystrand och dess omnejd för uthyrning.

Strandliv i fokus med en stuga i Mellbystrand

Populära semesterhus i Mellbystrand

Loading...

Härlig badstrand med nära till fiske

Mellbystrand är känt för sin fina badstrand, 12 kilometer lång och därmed Sveriges längsta. Här kan du bada i havet året runt och det finns flera tempererade bassängar och för dig som föredrar sötvatten finns gott om möjligheter också. Men här erbjuds mer än vackra sandstränder och bad. Vi hjälper dig gärna att hyra stuga i Mellbystrand och dess omgivning.

Lagan är ett av Sveriges allra bästa fiskevatten för laxfiske och erbjuder även ett stort utbud av de andra fiskesätten som förekommer i strömt vatten. Förutom Lagan finns även andra möjligheter till fantastiska fiskeminnen, i såväl Smedjeån som Edenbergån och naturligtvis havet. Därför kan du från någon av våra stugor i Mellbystrand fiska allt från de vanliga sötvattensfiskarna abborre och gädda till laxfiskar och havsfiskar som skrubba och stora torskar.

Även för den inte särskilt fiskeintresserade erbjuder Mellbystrand och naturen omkring härliga upplevelser som lätt kan nås genom att hyra stuga i Mellbystrand. Att cykla på någon av cykellederna i regionen erbjuder både träning, äventyr och avslappning och från våra stugor i området kan du hitta något för både stora och små cyklister. Du behöver dock inte färdas på hjul för att njuta av naturen, utan en vandringstur på Hallandsåsens strövområden kan vara precis lika trevligt och även här erbjuds vägar för alla.

Stuguthyrning i Mellbystrand med trygghet

På NOVASOL har vi lång erfarenhet av stuguthyrning i Halland och vi kan därför erbjuda dig trygghet, kvalitet och enkelhet när du vill hyra stuga i Mellbystrand. Tryggheten kommer bland annat genom vårt trygghetspaket som ingår i alla bokningar men även det faktum att vi inspekterar alla stugor innan vi tar in dem i sortimentet. Du kan även ringa till oss om du har frågor. Innan, under och efter din vistelse. Vi hjälper dig gärna även med andra stugor i Halland, i Sverige och även resten av Europa. Välkommen att boka din stuga hos oss!