Stugor i Hylte

Välkommen att hyra stuga i Hylte kommun i östra Halland. Njut av en härlig stugsemester med närhet till natur och flera sjöar. En stuga i Hylte kommun, utgör också en bra bas för utflykter i Halland och till Småland.

Här bor ni nära skog och ett flertal möjligheter att ta ett skönt bad under de lite varmare månaderna på året. Gillar ni fiske så har ni ett antal sjöar att välja mellan men var noga med att se över fiskekort och vad som gäller i de respektive sjöarna.

Ni kan också åka på ett flertal sköna utflykter till kusten. Falkenberg ligger cirka 50 minuter bort med bil och är en fantastisk stad, kanske extra mycket under sommaren.

Sjö vid stuga nära Långaryd i Hylte

Populära semesterhus i Hylte

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hylte

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hylte

Loading...

Upptäck Hylte kommun

En fördel med att hyra en privatägd stuga för semestern, är att det öppnar upp för en lång rad fler resmål inom kortare avstånd. 

Hylte ligger i Hallands län och tillhör både Hallands och Smålands landskap. Hylte kommun är länet Hallands enda inlandskommun. I Hylte är Hyltebruk centralort men här finns också ett antal mindre tätorter. Den nästa största, Torup, är vackert beläget mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Här kan du ta en tur upp till Ramnåsbergets utsiktstorn och njuta av utsikten. Hyr du en stuga i Unnaryd, bor du också nära vatten då flera vackra sjöar omger den lilla orten. Här kan ni också utforska kulturarv i Unnaryds Hembygdspark. I Landeryd, kan ni bland annat besöka järnvägsmuséum och se den fina kyrkan.

Är du i Rydöbruk, befinner du ni er i ett av länets äldsta brukssamhällen som också är på gränsen mellan Halland och Småland. I den minsta tätorten, Kinnared, finns bland annat Kinnareds kyrka som har delar från 1200-talet.

I Hylte finner ni även flera mindre sjöar. Här finns bland annat Jällunden, Stora Färgen, Fjällen och Jakobs sjö. I öster finner ni dessutom den stora sjön Bolmen.

Varför hyra stuga i Hylte med NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Halland, du hittar dem här!

Du finner också stugor i Hylte som välkomnar dig som reser med hund. Klicka bara i antal husdjur i din sökning så visas alla semesterbostäder som välkomnar husdjur. När de gör de, får upp till två hundar följa med utan extra kostnad.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Hylte med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Hylte kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!