Stugor i Kungsbacka

Semester på västkusten nära stad och hav. Är du sugen på att fira semester på idylliska västkusten?

I så fall är du välkommen att hyra stuga i Kungsbacka genom oss på NOVASOL. Här kan du uppleva Kungsbackas charmiga stadskärna som erbjuder trevlig shopping, god mat och mysiga stråk. Staden har även närhet till både vacker natur och öppet hav med många fina bad – och fiskemöjligheter.

Dessutom erbjuder Kungsbacka golfbanor av hög klass. I Kungsbacka kommun finner du du även andra mindre orter såsom Onsala, Åsa, Vallda och Frillesås.

Havet vid Åsa i Kungsbacka kommun

Populära semesterhus i Kungsbacka

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kungsbacka

Loading...

Semesterhus med pool i Kungsbacka

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kungsbacka

Loading...

En pärla på västkusten

Strax söder om Göteborg hittar ni den mysiga staden Kungsbacka som är vackert belägen längs Västkusten. När du väljer att hyra stuga i Kungsbacka finns det både tillgång till avkoppling och aktiviteter för hela familjen.

Kungsbacka har en gammal tradition av marknader och handel. Ett exempel är att Kungsbacka öppnar upp för marknad varje första torsdag i månaden och har gjort det i ungefär 600 år. 

Idag har staden ett gediget utbud av shopping, både i centrum samt en outlet "Freeport" strax utanför stadskärnan. Med andra ord finns det stort utbud och variation för den som är gillar att gå på shoppingtur.

Naturupplevelser runt knuten

Om shopping inte står högst på "to-do-listan" finns det massor av andra saker att hitta på.

Kungsbacka är omgiven av vacker natur och har närhet till havet vilket öppnar upp för både vandrings- och badmöjligheter. Passa till exempel på att uppleva den fantastiska Hallandsleden som går igenom här med en sträcka på 38 km. 

Under varma sommardagar kanske en dag på stranden lockar? I området präglas badplatserna av enastående landskap med vackert hav och klippor. Du kan antingen välja att hoppa från mjuka klippor eller ta med familjen till de mer barnvänliga badplatserna.

Utöver bad, är krabbfiske en populär aktivitet på västkusten och brukar uppskattas av både barn och vuxna. Klädnypa, snöre, hink och blåmusslor som bete och du har goda förutsättningar för lyckat krabbfiske.

Slå ut under semestern

När du väljer att hyra stuga i Kungsbacka kommun, finns det även fina förutsättningar för trevlig golf.

En av dem är Forsgården som hör till en av Sveriges mest populära banor. Det är en anläggning på 27 hål och har en så kallad ”sea – side” karaktär.

Kungsbacka erbjuder även en mindre golfbana med 9 hål med namnet Myra golf. Golfbanan är omgiven av vackert landskap och brukar beskrivas som en prestigelös och familjär klubb.

Stuguthyrning i Kungsbacka med omnejd

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Halland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Kungsbacka med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Kungsbacka kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!