Stugor i Halmstad

Med fantastiskt läge vid havet är Halmstad en av Sveriges mest populära semesterorter och väl värd ett eller flera besök.

Njut av er semester genom att hyra stuga i Halmstad med omnejd och få bekväm tillgång till alla sevärdheter, både i centrum och i den vackra naturen i omgivningen. Halmstad är en gammal stad med en spännande historia så passa på att besöka något av de olika muséer som staden har under er vistelse i staden.

Tylösand i Halmstad

Populära semesterhus i Halmstad

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Halmstad

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Halmstad

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Halmstad

Loading...

Gott om aktiviteter och nöjen

Här finner ni något för alla och från våra stugor i Halmstad får ni sedan tillgång till en fyra mils lång kust med massor av sandstränder. Här ligger bland annat det kända Tylösand, men även många andra stora och små vikar och klipphällar.

Testa att vindsurfa eller lär er att kitesurfa längs kusten, det finns många spännande aktiviteter för dig som gillar fart och fläkt.

Hyr kanot, ta cykeln, eller vandringsskorna och utforska Halmstad med omnejd, ni kommer inte att bli besvikna.

Efter en härlig dag full av aktiviteter kan ni sedan åka hem till stugan och luta er tillbaka i solnedgången på verandan eller vid grillen i trädgården.

Passa på att hyra stuga i området och lär dig spela golf. Här finns över tio golfbanor i området. Här kommer både nybörjaren och de mer erfarna till sin rätt.

Fiske under semestern

Halmstad erbjuder även ett mångsidigt och spännande fiske i såväl å och insjö som hav. När ni hyr stuga i Halmstad får ni tillgång till just den fiskeupplevelse som ni söker, oavsett om du drömmer om att landa gammelgäddan eller bara vill meta efter abborre.

För er som söker en utmaning finns havet eller Nissan. Här kan ni pröva allt från tungt havsfiske till stilla flugfiske. Många av våra stugor i Halmstad erbjuder även egen båt med eller utan motor och ger er ännu större chanser att överlista drömfisken. Kom samtidigt ihåg att kolla upp vilka fiskeregler som gäller för det vatten ni vill fiska i.

Smultronställen längs kusten

I kommunen är det inte bara tätorten med samma namn som bjuder in semesterfirare. Såväl inlandet som mindre orter och platser har alla sin charm.

Några exempel på var ni kan hyra stuga, eller platser att besöka är: 

  • Haverdal

  • Oskarström

  • Frösakull

  • Simlångsdalen

Semester med hund i Halmstad

Till många av våra stugor i Sverige kan du ta med din hund – helt utan extra kostnad.

Detta är också möjligt till flera stugor i Halmstad kommun. Om du vill hyra stuga i Halmstad med hund, klickar du helt enkelt i husdjur i din sökning, väljer önskad reseperiod och vips – du ser nu samtliga semesterbostäder med Husdjur tillåtet som är lediga och kan bokas. 

Kom ihåg att du får ta med så många hundar som maxantalet anger på objektpresentationen.

Ofta går det bra med fler men kontakta oss då först så hjälper vi till med en förfrågan.

Våra stugor i Halmstad med omnejd

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Halmstad med omnejd hos NOVASOL.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Halland, du hittar dem här!

Välkommen att hyra stuga i Halmstad tillsammans med oss!