Stugor i Oskarström

Välkommen till vackra Halland och våra stugor i Oskarström. Här spenderar du en naturnära semester och har såväl å som hav på bekvämt avstånd. En stuga i Oskarström utgör också en bra bas för utflykter i det halländska landskapet. Varför inte en tur till Halmstad drygt 20 minuters bilfärd bort? 

NOVASOL har sedan många år tillbaka arbetat med stugförmedling i Halland. Idag är vi glada över att kunna erbjuda stugor för uthyrning på en lång rad destinationer, bland annat Oskarström. Välkommen att göra en sökning och boka ditt boende direkt här på vår hemsida. Du är självklart även välkommen att ringa till oss om du vill ha hjälp eller har frågor. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Oskarström!

Med familjen i stugor i Oskarström

Populära semesterhus i Oskarström

Loading...

Stugsemester i Halland

Oskarström är en tätort som är belägen i Hallands landskap. Det tillhör även länet med samma och är därför en del av vårt kompletta utbud av stugor i Halland. Oskarström ligger i de nordöstra delarna av Halmstads kommun. Orten är faktiskt den näst största i kommunen sett till antal invånare. På orten finner du olika typer av service men här finns också aktivitetsmöjligheter, bland annat i form av utomhusbad och skridskobana. 

I närheten av Oskarström finner du flera mindre platser såsom Sennan, Drared, Virshult och Slättåkra. Genom Oskarström slingrar sig Nissan som går viadre och mynnar ut i Halmstad.

Nissan leder vägen

Att det knappt är 18 kilometer till Halmstad är också en anledning att hyra stuga i Oskarström. Vill du ta del av sandstränder, shopping, och i allmänhet stadens utbud är det bara en kortare biltur iväg. Fördelen med att hyra stuga under semestern är att du själv väljer hur dagarna ska spenderas. Lugnt och fridfullt ”hemma”, eller ute på äventyr med utflykter och aktiviteter i fokus. 

Gör ett besök till Kvibille, knappa 15 kilometer väst om Oskarström. Orten är kanske mest känd för sin produktion av cheddar och ädelost. Mejeriet har en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1914.

Upplev Oskarström

I Oskarström hittar du badplatser för alla. Allting från fina sandstränder till klippbad finns att tillgå, om man inte besöker Halmstad och den vackra Tylösand stranden. I sjöarna kan man också fiska året runt för den som vill prova fiskelyckan på semestern. Hyr en båt eller fiska direkt från land och prova på alla suveräna fiskeplatser som erbjuds.

För den som vill uppleva den vackra naturen till fots finns det många vandringsleder och motionsspår i området att upptäcka. Gå Prins Bertils stig i Halmstad, upptäck en del av Hallandsleden eller vandra någon av Maredslederna i Oskarström. Vilken du än väljer kommer du erbjudas grönskande vyer och landskap, och att du kommer nära den vackra Halländska naturen.

Boka boende i Oskarström

På NOVASOL har vi under många år arbetat med stuguthyrning. Vår historia som stugförmedling började faktiskt redan 1968. Idag har vi ett stort utbud av stugor för dig att välja mellan. Att alla stugor är privat ägda, gör också att utbudet blir både personligt och erbjuder variation. Våra egna medarbetare besöker dock varje stuga och semesterlägenhet först, innan bostaden görs tillgänlig för uthyrning. Detta så att vi vet att informationen om till exempel din stuga i Oskarström stämmer överens med verkligheten. 

Här på vår hemsida kan du filtrera din sökning på stugor baserat på just dina önskemål och vad som är viktigt för dig under din semester. Kanske reser du med hund? Klicka då i husjdur så visas enbart stugor som välkomnar husdjur – upp till två stycken utan extra kostnad. Vill du bo nära vatten? Välj då önskat maxavstånd så visas matchande förslag som är nära sjö, å eller hav. Vill du ha hjälp eller har frågor är du givetvis välkommen att ringa till oss eller för den delen maila. Vi står redo att hjälpa dig hitta din nästa semesterbostad i vårt utbud av stugor i Oskarström!