Stugor i Ullared

Ullared är en liten tätort i Falkenbergs kommun som är känd över hela Sverige på grund av Gekås, det gigantiska varuhuset vilket omnämnts som världens största detaljhandelsaffär. 

I detta mångsidiga shoppingparadis kan du enkelt fynda allt från matvaror, kläder och skor till leksaker, accessoarer och hygienartiklar. Samtidigt erbjuder Ullared med omnejd många andra upplevelser i form av natur och aktiviteter.

Passa på och njut av hemmakänslan i någon av våra stugor i Ullared efter shoppingrundan eller en aktiv dag i naturen!

Sjö nära stuga i Ullared, Halland

Populära semesterhus i Ullared

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ullared

Loading...

En shoppingupplevelse i sig

Med nästan 5 miljoner besökare per år har Gekås i Ullared omnämnts som ett av världens ledande turistmål. Runt omkring och i varuhuset finns även många andra butiker, restauranger, barer med mera. 

För den som aldrig varit i varuhuset, är här några siffror från Gekås som kan hjälpa till att förstå hur speciellt det är:

  • 122 miljoner varor passerar kassorna varje år

  • Besöksrekordet för en dag är 28 900 människor 

  • Den genomsnittliga kunden åker 230 km enkel väg

  • I sortimentet finns över 100 000 unika artiklar

Passa på att fiska nära Ullared

Mer än bara affärer

Ullared har dock mer att erbjuda än shopping. Orten ligger i ett mycket naturskönt område som kan uppfylla många drömmar om en semester i lugn natur. 

Det finns många större och mindre sjöar och vattendrag i Ullareds omgivning och vackra vandrings- och cykelleder. Här kan du uppleva och utforska naturens under alldeles in på knuten. 

Passa på att hyra stuga i Ullared och besök såväl lågprisvaruhus som de många fina sevärdheterna i området. Ullared med omnejd har en spännande historia som sträcker sig långt bak i tiden. Här finns den vackra 1100-tals kyrkan Abilds Kyrka, Axtorna slagfält och många andra fornlämningar, gravar och runstenar. 

Här har man på många ställen satt upp informationstavlor och även guidade turer finns tillgängliga för dig om du vill lära dig med om detta historiska landskap. Även Bockstens mosse ligger på bekvämt avstånd och är fina vandringsmål som enkelt nås från en av våra stugor i Ullared.

Vit stuga att hyra i Ullared

Stugor för dig som vill fiska i Ullared

Du som är intresserad av fiske kan få vad du söker genom att hyra stuga i Ullared. Många av av områdets stugor är utrustade med båt och ligger nära till vatten, så att du har möjligheten att njuta av härliga fiskestunder. 

Från våra stugor i området kan du prova på abborrfiske i stilla sjöar, gäddfiske efter gammelgäddan och laxfiske i Högvadsån som utgör det största biflödet till Ätran. Kom samtidigt ihåg att först kolla upp vilka fiskeregler som gäller i det vatten du önskar fiska.

Varför hyra stuga i Ullared med NOVASOL?

Det finns flera anledningar till att hyra stuga nära Ullared hos oss på NOVASOL. Några exempel:

  • Valmöjligheter

Likt våra övriga stugor i Sverige är varje boende här mer eller mindre unikt. Detta då alla våra stugor är privatägda dvs vi äger/bygger dem inte själva. Detta gör att du lättare kan hitta en stuga som passar just dig. Kanske är ni flera personer som vill ha lite mer yta? Eller också reser ni med hund? Vi har flera stugor nära Ullared till vilka du kan ta med din hund – utan extra kostnad!

  • Kvalitetssäkrat

En lokal medarbetare hos NOVASOL har besökt varje stuga i Ullared innan den börjar hyra ut. Detta bland annat för att se till att uppgifterna som presenteras här på hemsidan motsvarar verkligheten.

  • Tryggt

Bokning och betalning av hyra görs till NOVASOL. Du bokar med en stugförmedling som varit i branschen sedan 1968 och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor. Både innan och under vistelesen. När du bokar direkt med oss, får du även automatiskt vårt Trygghetspaket med bl.a. bästa pris-garanti och avbeställningsskydd (läs mer i våra Hyresvillkor).

Stugförmedling i Halland med boende i Ullared

Vi på NOVASOL har länge sysslat med stugförmedling i Sverige och har numera stugor över närmast hela Europa. Vi hjälper gärna till om du vill hyra stuga i Ullared eller letar efter stugor i Halland, du är alltid välkommen att höra av dig.

Här på vår hemsida finner du vårt utbud av boenden som fortfarande har perioder kvar att boka. Tips: Välj den period du önskar så visas alla stugor nära Ullared som är lediga i den period du vill resa. Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Ullared!