Stugor i Västra Götaland

Spendera semestern i en stuga i Västra Götaland! Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Västra Götaland - en härlig region med gott om semestermöjligheter. Västra Götaland får många besök varje år på grund av sin härliga natur och sina många aktiviteter.

För den som vill hyra stuga i Västra Götaland finns här skogar, sjöar, ängar och en vacker skärgård utanför till exempel Göteborg. Hos oss på NOVASOL finns du ett stort och varierat utbud av stugor i Västra Götaland för uthyrning.

Hyra stuga Västra Götaland

Populära semesterhus i Västra Götaland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Västra Götaland

Loading...

Semesterhus med pool i Västra Götaland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Västra Götaland

Loading...

Aktiviteter och utflyktsmål

Gillar du att fiska eller paddla kanot? Den södra delen av Västra Götaland har gott om sjöar om du vill hyra stuga med nära till fiske. Givetvis finns också sjöar även i den norra delen. Här finns även närheten till havet i väst med Kattegatt och kusten vid Bohuslän.

Hyr du någon av våra stugor i Västra Götalands norra delar finner du Vänern som är vår största insjö i Sverige.

Flera städer att uppleva

Många som ska hyra stuga i Västra Götaland lockas av att ta en tur till Göteborg. Det är inte konstigt då staden erbjuder så gott som allt man önskar men på en tillräckligt stor yta för att man, till exempel, ska kunna ta en dagstur hit utan att känna att man inte fick en riktig känsla för staden. I Göteborg finner du både shopping, kultur, havsbad, matupplevelser av rang och mycket mer.

Ska du aktivera dig finns självklart den ’lilla’ storstaden Göteborg men det finns även gott om aktivitetsmöjligheter i övriga delar av Västra Götaland. Här hittar du många av Sveriges populära sevärdheter, som till exempel textilmeckat Borås, Vattenpalatset i Vänersborg, Karlsborgs fästning och mycket mer.

Stuguthyrning i Västra Götaland

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Västra Götaland hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Västra Götaland kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!