Stugor i Herrljunga

Genom att hyra stuga i Herrljunga kommun – i landskapet Västergötland – bjuds på härliga naturupplevelser för familjesemestern. Här befinner du dig mitt i härlig natur, med såväl badsjöar, fiskevatten och naturreservat. Det väntar också spännande historia och flera möjligheter till skoj för barnen. 

Har du tänkt att boka boende i Herrljunga till din semester är du välkommen att se vårt utbud av stugor i kommunen. Här på hemsidan kan du hyra stuga i Herrljunga direkt online. Självklart är du också välkommen att ringa till oss om du vill ha hjälp med att boka eller har frågor kring någon av våra stugor.

Alternativ om du vill hyra stuga i Herrljunga kommun

Populära semesterhus i Herrljunga

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Herrljunga

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Herrljunga

Loading...

Aktiv semester vid sjö

Aktiva familjer kan exempelvis bada, fiske, vandra eller upptäcka närområdet på en spännande cykeltur. I kommunen erbjuds flera bra badplatser som exempelvis Sandstens badplats, som är långgrund och barnvänlig eller Norra Säms badplats och många fler längs Norra Sämsjön, Stensjön och Jämnesjön

Efter badet vill en och annan kanske försöka sin fiskelycka i något av vattendragen som finns runt Herrljunga. I skrivande stund får vuxna lösa fiskekort medan barn och ungdomar under 18 år får fiska gratis i Sämsjön och Sandsken. Kom dock ihåg att kontrollera vilka aktuella fiskeregler som gäller för de vatten du är intresserad av innan du sätter igång.

Sjö i Herrljunga kommun

Herrljungabygden på cykel

Det är också roligt att upptäcka den fina Herrljungabygden på cykel. Här finns det många möjligheter. Tänk bara på att planera turerna i förväg, lite beroende på hur långa de ska vara och vem som ska vara med på turen. Exempelvis kan ni följa Fölenerundan på drygt en mil eller Fåglaviksrundan som är runt 2 mil längre.    

Historiskt sett är Herrljungabygden väldigt intressant. På Nycklabacken ligger ett stort gravfält från järnåldern med runt 200 fornlämningar, anlagda på olika sätt och där man också hittat olika rester som ben, flintor och annat. Roligt och nästan lite skrämmande att besöka ett sådant område och försöka tänka sig tillbaka till tiden och människorna som anlade gravfälten.

Som andra roliga aktiviteter för barnen när ni valt att hyra stuga i Herrljunga kan exempelvis nämnas LillPuttlandet, som ligger vid Noleråsen och är en sorts liten by av olika byggnader i miniformat. Byggnaderna är dels kända från tv eller ligger till och med utomlands. Eller vad sägs om Skateboardparken i Altorp, aktivitetsbanan i Annelund, minigolf eller bowling.

Ta en cykeltur från ditt boende i Herrljunga

Boende i Herrljunga kommun till din semester

Välkommen att boka någon av våra stugor i Herrljunga kommun till din nästa semester. Du bokar tryggt i vetskap om att vi varit i branschen för stuguthyrning sedan 1968. Idag är vi störst i landet när det kommer till organiserad stugförmedling av privat ägda stugor. Detta gör att vi bland annat kan erbjuda boende för dig som vill hyra stuga i Västra Götaland däribland du finner Herrljunga med omnejd.

Använd gärna vår funktion för filter när du letar efter ditt boende. Då blir det lättare att sondera bland våra stugor efter ett boende i Herrljunga som passar just dig och ditt resesällskap. Ett tips är också att börja med att välja de datum ni är intresserad av att hyra. Då visas enbart stugor och semesterlägenheter som är lediga under just den perioden.

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Herrljunga!