Hyra stuga Tanum

Välkommen att hyra stuga i Tanum tillsammans med oss på NOVASOL! Här hittar du några av de vackraste delarna på hela den svenska västkusten. Många av våra stugor i Tanum ligger tätt på vattnet även om du inte alltid bor direkt vid havets kant. Bohuslän och västkusten är dessutom fullt av andra vackra små städer, öar och områden som är värda att besöka under er vistelse i området.

Gillar ni skaldjur och andra läckerheter från havet så har ni kommit helt rätt. Vare sig ni ska ut och äta på restaurang eller laga en riktig brakmiddag hemma så kommer ni inte bli missnöjda. Här finns nästan alltid färska råvaror av hög kvalité. Åk till närmsta fiskhandlare och köp med dig ett gäng räkor, kanske några havskräftor och lite rökt fisk så är både frukost, lunch och middagen räddad. Om sommaren är hela västkusten mycket populär och det finns alltid något att hitta på. Under våren och hösten är det mycket vackert och inte så mycket folk som under högsäsongen. Varje tid på året har sin charm!

Hyra stuga Tanum

Populära semesterhus i Tanum

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tanum

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Tanum

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tanum

Loading...

Upplev gastronomi och matkultur

Det finns flera pärlor som vi skulle vilja rekommendera er att se under semestern. De påminner kanske lite om varandra men varje ställe har sin själ.

Smögen, Fjällbacka, Lysekil och Grebbestad är bara några av de många mysiga och vackra ställena som ni kan uppleva. Utforska och finn just er favorit. Gillar ni att ta sköna bad ifrån klippor och bryggor, åka båt eller fiska så kommer ni säkerligen inte bli missnöjda.

Ni har dessutom gastronomi på hög nivå på flera ställen och kan uppleva mer av vår vackra västkust och dess miljö. 

Det är något speciellt med att sitta på en brygga och äta färska räkor tillsammans med något gott i glaset. Se solen gå ner, titta ut över skärgården och böljorna som slår in. Gillar ni ostron så finns några av de bästa i sin sort här i området. 

När hummersäsongen startar är det många som kommer hit för att se de första fångsterna komma iland och det är en stor händelse för fiskarna.

Om du är nyfiken på att se mer av den vackra skärgården som ligger på västkusten så kan du hitta flera olika båtturer som kör mellan olika hamnar. Detta gör att du kommer lite längre ut i skärgården och får se mindre öar. Men också hur fint det ser ut från en båt. Vill du testa på att fiska så se över vilka tider på året som passar bäst till vad.

Välkommen att hyra stuga i Tanum

Vi erbjuder flera stugor i Tanum med omnejd och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Västkusten, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Tanum med NOVASOL.

Välkommen!