Stugor i Hedekas

De natursköna omgivningarna kring Hedekas bjuder in till rofyllda semesterupplevelser. Med en stuga i Hedekas som bas kan du verkligen komma nära naturen med allt vad den har att erbjuda. Välkommen att boka någon av våra stugor i Hedekas med omnejd hos oss på NOVASOL!

Ferienhaus Hedekas

Populära semesterhus i Hedekas

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hedekas

Loading...

Hedekas för semesterfiraren

Den lilla orten Hedekas ligger i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Hedekas tillhör landskapet Bohuslän, inte långt ifrån Dalsland. Hedekas är den enda tätorten i Sörbygden som är ett område mellan Dalsland och Bullarebygden.

Många som väljer att spendera sin semester här gör det för att få avkoppling, komma nära naturen och kanske fiska. Väljer man att hyra stuga här så får man till stora delar en genuin semester i den svenska naturen.

Bad och fiske

Runt omkring Hedekas finns det många stora och små sjöar. Detta gör att våra stugor i Hedekas ofta ligger nära sjö. Några av de större sjöarna i närheten är Lersjön och Sannesjön och det är vid den sistnämnda som du finner de flesta av våra stugor i området. Det finns flera badplatser vid sjöarna i Hedekas där du kan svalka dig under sommarens varmare dagar.

I Hedekas sjöar är det också mycket goda förutsättningar för fiske. Typisk fisk för dessa vatten är gädda och abborre. Utöver tidigare nämnda sjöar ligger här även Lersjön och Kärnsjön. Eftersom våra stugor i området ofta ligger nära vatten, finns det ofta också en båt att tillgå. Antingen så ingår den i hyran eller så kan den hyras. Vad som gäller för varje stuga står beskrivet i respektive objektpresentation.

Om fiske står i fokus för din semester här så kom ihåg att kontrollera vilka regler som gäller för respektive fiskevatten innan du kastar ut. Som exempel, vad som gäller angående fiskekort i den sjön du önskar fiska i.

Stuguthyrning i Hedekas med omnejd

Hedekas är en av alla de platser som du kan hyra stuga i Västra Götaland hos NOVASOL. Vår egen personal åker året om runt och besöker nya stugor vars ägare är intresserade att hyra ut sin stuga med NOVASOL. Om allt är bra, tar vi in huset för uthyrning och du kan boka det direkt här på vår hemsida. Detta gör att alla stugor i Hedekas som kan bokas här på vår hemsida har besökts av oss – en trygghet för dig som bokar.

Välkommen att se vårt utbud av stugor i Bohuslän och Hedekas genom att göra en sökning här på hemsidan. Du kan välja de stugkriterier som du önskar – samt den reseperiod du vill bo – sök sedan så får du ett resultat av semesterbostäder som matchar dina val och samtidigt är lediga för uthyrning. Du kan bland annat välja att ditt boende ska acceptera att du tar med hund, eller hur långt till badmöjlighet det ska vara. Skulle du ha några frågor eller önskar hjälp med din bokning så ska du inte tveka att kontakta oss – vi hjälper dig gärna att hitta just din nästa stuga i Hedekas.