Hyr stuga i Lerum

Välkommen att hyra stuga i Lerum tillsammans med NOVASOL.

Från Lerum får ni ett gott utgångsläge för en semester full av äventyr och med närhet till sköna utflykter.Varför inte testa på Texas BBQ eller besöka någon av de många gårdsbutiker och caféer som finns runtom i området? 

Köp med er närodlade råvaror och laga en god middag tillsammans med din familj. Detta är ofta en av de små tingen som nästan alla kommer ihåg och uppskattar mest med att bo i en privat stuga.

Ni bestämmer helt själva schemat för era semesterdagar i en stuga. Ni slipper trängas med massa andra människor till frukostbuffén och den serveras precis när ni själva har lust! Många av våra stugor i Lerum ligger oftast tätt på en sjö som ni kan ta ett dopp i om vädret tillåter.

Om ni önskar lite motionsträning under er semester så finns det flera vandringsleder i närheten där ni kan njuta av frisk luft och vacker natur.

Aspens brygga i Lerum

Populära semesterhus i Lerum

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lerum

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lerum

Loading...

Aktiviteter och besök i fantastiska Göteborg

Västra Götaland är ett perfekt val för en riktigt härlig semester med många valmöjligheter. Vi har ett stort utbud av stugor utmed kusten och nära till olika aktiviteter.

Från Lerum kommer ni enkelt in till Göteborg med pendeltåget och kan ta del av allt roligt som denna fantastiska stad har att erbjuda. Vare sig ni är mat- eller konstintresserade, kultur eller sportintresserade så erbjuder staden alltid något intressant att hitta på för just dig och ditt sällskap.

Blir ni badsugna så är det svåraste valet att välja vart ni faktiskt ska ta vägen. Ska ni tar er mot kusten och havet eller ska ni testa någon av alla badvänliga sjöar som finns i området? De har bägge två sin charm. Gör lite research innan ni åker och ta reda på några platser som kan vara intressanta för er.

Varför hyra en stuga i Lerum med omnejd hos NOVASOL?

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige. Västra Götaland och Västkusten är semester när den är som allra bäst och helt fantastiskt under sommaren. Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Västra Götaland, du hittar dem alla här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Lerum med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Lerum kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Lerum i fantastiska Västra Götaland!