Stugor i Lysekil

Välkommen att hyra stuga i Lysekil på fantastiska västkusten!

Bada i havet, sola på klipporna, besök djurparken Nordens Ark eller Havets Hus – hos NOVASOL kan du hyra stugor i Lysekil med omnejd som utgångspunkt för en lyckad semester på västkusten.

Lysekil är något alldeles speciellt under sommaren.

Idyllisk kust i mysiga Lysekil

Populära semesterhus i Lysekil

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lysekil

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Lysekil

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lysekil

Loading...

Idylliskt vid Bohusläns kust

Charmiga Lysekil ligger vid den bohusländska kusten i Västra Götalands län. Tätorten Lysekil är centralort i kommunen med samma namn där du även finner orter som Fiskebäckskil och Grundsund, samt öar som till exempel Skaftö och Gåsö.

I Lysekil finns många härliga badplatser som till exempel Pinnevik, Valbodalen och Rågårdsvik på Skaftö.

Att hyra stuga i Lysekil är en perfekt bas för utflykter. På Havets Hus finns stort antal akvarier med djur från Vesterhavet och Gullmarsfjorden. Känn på en sjöstjärna, åk på sälsafari eller beundra pigghajarna på säkert avstånd.

Vill du även passa på att se djur från spännande djur som lever på land under din semester på västkusten? Nordens Ark är den stora djurparken med utrotningshotade arter som till exempel snöleopard och varg. Här kan barnen mata rovdjuren eller hoppa i höet. En härlig upplevelse för hela familjen med glädje för både liten som stor.

Många fördelar med en egen stuga

Det finns goda anledningar att tillbringa semestern i en egen hyrd stuga i Lysekil istället för att bo på hotell. I en egen semesterbostad kan familjen själv bestämma över sina vanor. Laga en enkel familjemiddag hemma eller ”lyxa till det” och besök någon av Lysekils många restauranger. Det finns en rad fantastiska restauranger utmed kusten som serverar olika läckra rätter. Specifikt från havet.

Det finns pengar att spara och en bra chans att göra även familjens mest kräsne medlem nöjd.

Drömmer ni om en stuga vid havet? Ni får tillbringa semestern vid havet, men slipper reparationer och underhåll resten av året. Med en egen stuga får ni en lugn plats i äventyret. Utöver stugor så har vi även fina semesterlägenheter längs med västkusten.

Vår stuguthyrning i Västra Götaland har allt mellan små röda stugor med vita knutar, till flerfamiljshus och lägenheter i städerna. Till vissa kan du även ta med hund utan extra kostnad.

Varför hyra en stuga i Lysekil hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Västkusten, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Lysekil med omnejd hos NOVASOL.

När ni väl har bestämt er för en av våra stugor i Lysekil med omnejd kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!