Stugor i Fjällbacka

Välkommen att hyra stuga i Fjällbacka med oss på NOVASOL!

Området som är en väsentlig del i Camilla Läckbergs deckarserie har blivit en riktig känd plats i vårt avlånga land. Det finns mängder av intressanta ställen att upptäcka i Fjällbacka.

När du hyr någon av våra stugor i Fjällbacka har du en fantastisk möjlighet att utforska denna del av Bohuslän och västkusten.

Fjällbacka är ett av de äldsta kustsamhällena i Bohuslän och finns nämnt redan i början av 1600-talet. Idag är det en blomstrande semesterort med ett stort utbud av affärer, restauranger och aktiviteter.

På sommaren är det lilla samhället fullt av liv, gillar du fiske och skaldjur så har du kommit helt rätt!

Boka en av våra stugor i Fjällbacka redan idag för att säkra semestern i denna mysiga pärla på Västkusten.

Stugor i fantastiska Fjällback

Populära semesterhus i Fjällbacka

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fjällbacka

Loading...

Upptäck Fjällbacka året om

Mitt i Fjällbacka ligger "Vetteberget" och går du upp på berget har du en underbar utsikt över havet. Fjällbacka är inte bara sommar och sol. Du kan givetvis även hyra stuga i Fjällbacka under andra delar av året.

På hösten kan du åka på spännande hummerfiske, ostronsafari, guidade skärgårdsturer eller kanske spela golf på någon av de 6 golfbanorna i närheten.

Fjällbacka i vinterskrud med julbord och julmarknader är också värt att uppleva. Du som vill hyra stuga i Fjällbacka behöver med andra ord inte vara sysslolös någon årstid. Är det svalt eller lite ruggigt ute kan det vara avkopplande i den egna stugan tätt på havet.

Skärgården och öarna

De flesta som hyr stuga i Fjällbacka under sommaren vill gärna upptäcka skärgården. Det finns flera möjligheter att upptäcka mer av den vackra skärgården under din vistelse i området med olika båtturer och guidade turer.

Väderöarna som är den sista utposten från Fjällbacka har ett mycket annorlunda klimat. Här finns massor att se och göra för dig som är naturintresserad, både över och under havsytan.

På ön Dannholmen i den yttersta skärgården bodde skådespelerskan Ingrid Bergman under många somrar. Öarna Hjärterön och Korsön ligger mitt i den mest populära delen av skärgården. Porsholmen, Trinisla och Vedholmen är andra populära öar som du inte vill missa.

Våra stugor i Fjällbacka ligger bekvämt till när du vill uppleva havet men också det vackra landskapet och sevärdheterna runtomkring. Gör gärna ett besök i världsarvsområdet i Tanum med mer än 500 hällristningsplatser.

Varför hyra en stuga i Fjällbacka, Bohuslän hos NOVASOL?

Vi är stolta över att kunna säga att vi är Sveriges största stugförmedling och vi har funnits i branschen sedan 1968. Vi har utvecklat ett bra system för att garantera kvalitet och säkerhet och du kan tryggt boka ditt semesterboende hos oss, både i Sverige men också i Europa!

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Bohuslän, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Fjällbacka hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Fjällbacka kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!