Stugor i Dals Långed

Dals Långed är en tätort i Bengtsfors kommun vid Dalslands Kanal, som huserar en lång kulturell historia. Hyr en egen stuga i Dals Långed och njut av semestern nära sjö och vacker natur. Här finns något för alla, oberoende om man önskar en aktivitetsfylld semester eller bara slappna av i stugan nära naturen.

Hos oss på NOVASOL kan du välja mellan ett härligt utbud av stugor i Dals Långed. Samtliga har besökts av vår egen personal innan de gjorts tillgängliga för uthyrning hos oss. När du bokar din stuga direkt genom oss, antingen här på hemsidan eller via telefon, så ingår också alltid vårt Trygghetspaket automatiskt i din bokning. Dals Långed är en av många härliga platser du kan hyra stuga i Dalsland hos NOVASOL. Välkommen!

Ofta sjöutsikt från boende i Dals Långed

Populära semesterhus i Dals Långed

Loading...

Bad, fiske och Dalslands Kanal

Möjligheterna att prova fiskelyckan på semestern är många, varav de två mest populära platserna är Laxsjön och Råvarpen. Så köp ditt fiskekort i området och njut sedan av det härliga fiskevattnet under semestern. I området finns möjlighet att hyra ut kanot eller båt för den som önskar ta sig ut på det härliga vattnet.

För den badsugne finns det olika badplatser i området, för att ta sig ett uppfriskande dopp på semestern. För er som kommer med egen båt finns det dessutom möjlighet att lägga till vid gästhamnen i Dals Långed. Strosa längs med Dalslands Kanal eller slå dig ner för en picknick i gräset.

Upplev den vackra naturen till fots, och vandra längs med någon av områdets flera vandringsleder eller motionsspår. Från Dals Långed kan ni enkelt besöka hällristningarna i Tisselskog eller ta del av någon av de fartfyllda aktiviteterna hos Dalslandsaktiviteterna.

Nära till bad med stuga i Dals Långed

Utbud och fler utflyktsmål

I Dals Långed finns några mindre affärer vars utbud täcker det mest behövliga under semestern. Här finns också flertalet caféer och restauranger om man inte själv vill laga mat på semestern.

Ett perfekt utflyktsmål är den vackra staden Åmål vid Vänerns kust. Åmål ligger endast cirka 25 kilometer från Dals Långed. Här finns ett större utbud av restauranger och shopping för den som så önskar. Ta möjligheten och spendera en dag under semestern vid Sveriges största sjö Vänern. Här finns oändligt med möjligheter att upptäcka sjön.

Stuga i Dals Langed, Dalsland

Välkommen att hyra stuga i Dals Långed

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Dals Långed för att njuta av en semester nära det vackra landskapet, naturen och områdets sjöar. Boka enkelt och direkt här via vår hemsida, och hitta den perfekt stugan för just dig med hjälp av våra sökkriterier. Du filtrerar på alltifrån om du reser med hund, till hur nära bad du vill bo.

Dals Långed är en del av vårt totala utbud av stugor i Västra Götalands län. Då vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 är vi idag glada över att kunna erbjuda ett mycket stort och varierat utbud över hela Sverige. En privatägd stuga ger möjlighet till unika och personliga semesterupplevelser. Detta då varje hus på sitt sätt är unikt och bär på sin historia. Varmt välkommen NOVASOL stugförmedling och våra stugor i Dals Långed!