Hyra stuga i Bollebygd

Välkommen att boka boende nära Bollebygd med omnejd för din nästa semester. Bollebygd är ett litet samhälle som ligger mitt mellan Göteborg och Borås. Trots sin blygsamma storlek finns det gott om saker att göra. I samhället finns det bland annat motionsspår, golfbana, boulebanor, kanotleder och många barnvänliga badplatser. Men framförallt är de vackra och växlande naturomgivningarna som lockar.

Vi erbjuder flera stugor att hyra nära Bollebygd med omnejd som varierar i pris, standard och storlek. Till exempel kan du välja att hyra stuga i Bollebygd med omnejd nära golfbana eller som erbjuder båt. Genom vår filtreringsfunktion kan du enkelt anpassa din sökning efter dina behov och syften med nästa din semester. Men passa på att boka, för alla våra stugor är det först till kvarn som gäller!

Stugor i Bollebygd nära sjö

Populära semesterhus i Bollebygd

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bollebygd

Loading...

Tips på saker att göra året runt

Från ditt boende nära Bollebygd finns det gott som saker att göra. Sommartid finns det flera badplatser som är barnvänliga att välja bland. Till exempel finns sjöarna Ballasjön, Stockasjön, Töllsjön och Östra Nedsjön i Tubbared med fina tillhörande badplatser. Packa matsäcken och ta med dig familjen för en härlig dag med sol och bad! 

När du har valt att hyra stuga nära Bollebygd har du nära till naturen. Naturomgivningarna i kommunen växlar från vackra öppna landskap till djupa storskogar. Upptäck motionsspår, kanotleder och naturstigar året om och kom nära naturen. Bollebygd är med andra ord perfekt för den som längtar efter friluftsliv. 

Här finns även många möjligheter till aktiv semester eller vistelse. Till exempel kan du besöka Bollebygds 18-håls golfbana i mysig herrgårdsmiljö. Om du söker spänning är ett hett tips att ta sig till Bollenkollen. Under sommartid fungerar anläggningen som en Bikepark med cykelleder. Goda möjligheter att hyra cykel finns. När vintern kommer går det över till en skidanläggning och med trevliga skidbackar.

Röd stuga att hyra i Bollebygd

Nära Göteborg och Borås

Nära din stuga i Bollebygd med omnejd finns Borås och Göteborg. Härifrån kan du enkelt besöka Borås eller Göteborg över dagen, då det finns mycket goda förbindelser. 

Göteborg är Sveriges andra största stad och här finns det massor av sevärdheter och aktiviteter. Passa på att bland annat besöka nöjesparken Liseberg, Feskekyrkan eller se Sveriges framsida från båtturen Paddan. Göteborg bjuder på sköna parker, vackra byggnader och stort utbud av restauranger, pubar och nattklubbar. 

2,5 mil från Bollebygd ligger Borås. Staden har en härlig småstadskänsla med mysiga torg och gator. Varför inte ta med dig familjen till Borås djurpark eller badhus för en dag fylld med äventyr. Borås är även känt för sin textilhistoria och på husväggarna kan du få se pampiga konstmålningar.

Boka stugor nära Bollebygd hos NOVASOL

NOVASOL är ledande inom stuguthyrning i hela Europa och varit i branschen sedan 1968. Vi har under årens lopp samlat på oss värdefull erfarenhet när det kommer till just uthyrning av stugor. Och vårt främsta mål är se till att din nästa semester blir ett oförglömligt minne! 

När du har valt att hyra stuga i Västra Götaland eller nära Bollebygd kan du enkelt boka via vår hemsida. Du kan även välja att kontakta vår kundtjänst via e-mail eller telefon. Vi hjälper gärna till och finns här för dig vid frågor om våra stugor. 

Välkommen!