Stugor i Alingsås

Välkommen att hyra stuga i Alingsås! Alingsås är en pärla av natur och sevärdheter!

Alingsås erbjuder pittoreska små affärer, fantastiskt fiske och härliga naturupplevelser och med närhet Göteborg så att du kan göra utflykter till skärgården och hamnen.

Feriehuse i Alingsås

Populära semesterhus i Alingsås

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Alingsås

Loading...

Semesterhus med pool i Alingsås

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Alingsås

Loading...

Naturnära med goda fiskemöjligheter

Från flera av våra stugor i Alingsås har du nära till vatten, skog och mark och dina fiskedrömmar kan gå i uppfyllelse. Flera av stugorna ni kan hyra här erbjuder möjlighet till egen båt med eller utan motor. Ett perfekt sätt för sportfiskaren! I omgivningen kan du fånga grov gädda och vackra abborrar, men även öring och sik kan lura under ytan.

Det finns möjligheter till trolling, flugfiske, isfiske och klassiskt spinnfiske, helt beroende på vad du föredrar. Kom samtidigt ihåg att kontrollera vilka fiskeregler som gäller innan du kastar ut.

Sevärdheter och spännande aktiviteter

Omgivningen runt Göteborg har även fina historiska sevärdheter som du lätt når genom att hyra stuga i Alingsås. Gräfsnäs slottsruin och den vackra parkanläggningen som anlagts runt den är alltid värda ett besök, det är mycket rofyllt att vandra på slottsmarkerna och känna historiens vingslag över denna mäktiga ruin.

I området hittar du även Alingsås Dock- och Nallemuseum, där du kan beundra allehanda dockor, mjukisdjur och nallar.

En av de många vackra byggnader som finns runt om Alingsås är Nolhaga slott som har en magnifik park och många aktiviteter för både stora och små, som du enkelt når från någon av våra stugor i Alingsås.

Hyr en kanot, vandra eller cykla och utforska den vackra naturen kring Alingsås, kämpa uppför backar och genom skog, fika på någon vacker strand eller njut av utsikten från någon berghäll. Det är många äventyr runt knuten, du når de bekvämt genom att hyra stuga i Alingsås.

Stugförmedling i Alingsås och Västergötland

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Västra Götaland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Alingsås med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Alingsås kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!