Stugor i Ånimskog

I Dalsland, nära Åmål och alldeles vid Vänerns kust, finner du det naturnära Ånimskog. Du som kommer hyra stuga i Ånimskog har närhet till både skogen och Vänerns underbara skärgård och vatten - här finns allting för den naturälskande. 

Välkommen att boka någon av våra stugor i Ånimskog och Dalsland och njut av en semester nära naturen. Alla våra stugor i Västra Götaland och övriga Sverige har besökts av vår egen personal innan de tagits in i sortimentet. Vi kallar det för kvalitetssäkrad stuguthyrning eftersom det gör att du som bokar vet att informationen om din stuga stämmer. Du bokar ditt boende i Ånimskog direkt här på hemsidan. Du är självklart även välkommen att ringa till oss för att boka, eller om du har någon fråga du vill få svar på.

Sjöutsikt från stuga i Ånimskog, Dalsland

Populära semesterhus i Ånimskog

Loading...

Upptäck sjölandskapet

För den fiskesugne finns det gott om fiskemöjligheter både i sjöarna i området samt i Sveriges största sjö, Vänern. I Vänern erbjuds goda fiskemöjligheter både vid kusten eller med båt. Hyrning av båt finns tillgängligt i området alternativt om man vill åka på guidade fisketurer. Otaliga badställen finns att hitta i Vänern och området kring Ånimskog för den som vill ta ett uppfriskande dopp på semestern.

En annan sjö som inte får missas på semestern är Ånimmen. Här finns fantastiska möjligheter till fiske, bad, paddling och segling. I området finns möjlighet att hyra kanoter för att upptäcka vattnet på bästa sätt. 

Kring Ånimmen, Vänern och Ånimskog finns det flertalet naturområden med vandringsleder och botaniska sevärdheter genom grönskande natur. Vandra upp till Sörknatten varifrån du har en storslagen utsikt över landskapets vackra skog och sjöar. Vintertid finns det goda möjligheter till både pimpelfiske, skidning och skridskoturer i området.

Upplev närområdet

I orten finns ett mindre serviceutbud som täcker ett basbehov på semestern. När du hyr stuga i området har du också närhet till andra orter under semestern. Ånimskog ligger endast cirka 20 km norr om Åmål. Här finns det ett större utbud av restauranger och shopping för den som så önskar. 

Ånimskog ligger i Västra Götalands län och i landskapet Dalsland. Närliggande orter är bland annat Tösse, Snäcke och Köpmannebro. Lite längre ifrån, når du Åmål, Mellerud och Dals Långed.

Välkommen att hyra stuga i Ånimskog

Upplev den lilla orten Ånimskog från en av våra stugor och upplev alla möjligheter som du får. Du kan söka och boka din stuga i Dalsland och Ånimskog direkt på vår hemsida. Om du reser med hund eller vill bo nära sjö, kan du välja detta i våra sökkriterier och anpassa sökningen efter just dina önskemål. Detta för att du ska kunna hyra den stuga som just du vill i Dalsland. Kom samtidigt ihåg att först till kvarn gäller. Så har du hittat favoriten i vårt utbud av stugor – vänta inte för länge med att boka. Våra stugor för uthyrning finns tillgängliga att boka dygnet runt året om här på hemsidan. Välkommen till NOVASOL för din nästa semester och våra stugor i Ånimskog!