Stugor i Lidköping

Välkommen att hyra stuga i Lidköping och Västra Götaland med oss och njut av en semester där du verkligen har allting nära till hands. Här finns allt från Vänerns idylliska skärgård och badplatser till roliga aktiviteter för hela familjen. Hur rofylld eller aktivitetsfylld semestern ska vara väljer endast du själv. 

Vårt kompletta utbud av lediga stugor och semesterlägenheter i Lidköping finner du här på hemsidan. Här kan du boka ditt boende direkt online, såvida du inte hellre vill ringa till oss. Vi hjälper gärna dig som vill hyra stuga i Lidköping med att boka och svara på frågor.

Feriehus i Lidköping

Populära semesterhus i Lidköping

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lidköping

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Lidköping

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lidköping

Loading...

Vandra, bada eller åk båt – upptäck Lidköping

I Lidköping finns det något att se och uppleva för hela semestersällskapet, både på fastlandet och i skärgården runt omkring. Upplev skärgården genom att hyra båt eller kanot och ta dig ut på vattnet för att njuta av äkta svensk sommaridyll. 

För den som vill vandra finns det flera olika vandringsleder och motionsspår som tar dig genom det vackra landskapet i området, missa inte Strandpromenaden eller naturreservatet i Östra Sannorna, där det är perfekt med en picknick längs vägen. Flertalet badplatser och stränder finns att välja på, Lidköping är känt för sina fina långa sandstränder. Hyr en cykel och cykla mellan badplatserna, och upplev sommaren på bästa sätt. 

För den som önskar kan fiskelyckan prövas både sommar som vinter i Sveriges största sjö, Vänern, där det finns gott om bra fiskeställen. För den som vill åka ut på vattnet finns det båtar tillgängligt att hyra i området. Vill man paddla i den vackra skärgården finns också både kanot och kajak att hyra i Lidköping. Aktivitetsutbudet är varierat för den som så önskar på semestern, men här finns det också gott om plats för den som bara önskar njuta och slappna av på semestern.

Upplev kommunen

Lidköpings kommun är inte bara centralorten med samma namn. Här finner du även tätorter som Vinninga, Järpås, Filsbäck och Örslösa. Kommunen ligger i Västra Götalands län men var tidigare en del av Skaraborg. På flera platser i kommunen finner du stugor som kan hyras hos oss på NOVASOL.

I centralorten Lidköping finns ett brett utbud av restauranger, caféer och uteserveringar, perfekt för härliga semesterdagar. Flera av områdets gästhamnar erbjuder också restauranger för härliga skärgårdskvällar. I Lidköping centrum finns bra shoppingmöjligheter för den som är shoppingsugen på semestern.

Missa inte ett besök på Läckö slott och Victoriahuset, som ligger endast ett par mil från Lidköping. Ett perfekt dagsutflyktsmål för hela sällskapet. Eller besök Trollhättan, endast 6 mil bort, med de vackra Trollhättefallen och stadens mysiga centrum.

Välkommen att hyra stuga i Lidköping

Upplev Lidköping och Västra Götaland genom att hyra en av våra stugor och upplev alla möjligheter du får genom detta. Hyr din semesterstuga via vår hemsida och anpassa och justera din sökning med hjälpa av våra sökkriterier. Detta ökar dina chanser till att snabbt hitta rätt i vårt utbud av stugor i Västra Götaland

På NOVASOL började vi arbeta med stuguthyrning redan 1968. Idag kan vi bland annat titulera oss Sveriges största stugförmedling när det kommer till kvalitetssäkrade, privatägda stugor. Detta innebär bland annat att vi besöker varje stuga innan den tas in i sortimentet. Då kan vi säkerställa att den information vi har om varje stuga stämmer. Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Lidköping!