Hyr stuga i Falköping

Välkommen att hyra stuga i Falköping med NOVASOL!

Falköping är en ort som ligger i Västra Götaland. Staden ligger tätt på både Vättern och Vänern. Åk med familjen eller vännerna och hyr en stuga i Falköping med omnejd.

Staden ligger nära städerna Jönköping och Göteborg. Ni kan enkelt ta er mellan städerna med tåg som kör relativt ofta under dagen. Detta gör Falköping med omnejd till ett bra alternativ geografiskt sett och det är positivt med flera möjliga dagsutflykter när någon i sällskapet blir lite rastlös.

Att njuta och bara ha det skönt om kvällarna, bege sig ut på lite turer och dagsutflykter är en perfekt kombination till semestern.

Att hyra en stuga eller semesterboende under semestern är dessutom väldigt smidigt och särskilt när ni är en familj eller en grupp som ska umgås. 

Ni kan bestämma ert schema helt själva, laga mat och handla in utan att behöva gå ut och äta.

Ni kan för exempelvis spendera eftermiddagen och kvällen i trädgården och grilla om det är skönt väder.

Spela spel tillsammans och njuta av sällskapet. Upptäck nya badplatser i området på dagarna och gå på olika upptäcktsfärder.

Hyra stuga Falköping

Populära semesterhus i Falköping

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Falköping

Loading...

Tranor och vandring

Om du är intresserad fågelliv så har du säkert hört talas om Hornborgasjön. Det är en plats dit varje år, en stor mängd med tranor kommer och samlas.

Flera tusen tranor kommer både under våren och sedan tillbaka under hösten. Det är en mäktig upplevelse och den har blivit internationellt känd för de många tranor som finns i området under dessa tider.

Är du nyfiken på att cykla och vandra? Många gillar att cykla eller vandra och fler gör det under sin semester. Fördelarna är många med allt du får se och uppleva av landskapet på cykel eller när du vandrar.

Du kommer bland annat till Hornborgasjön om du gillar att vandra och beger dig ut på Pilgrimsleden mellan Falköping och Varnhem.

Leden är 44 kilometer lång och är en lätt till medelsvår utmaning. Den har flera naturliga stopp på vägen och är enkel att planera.

Ni kan, om det skulle behövas, ta er runt med hjälp av lokaltrafiken som ligger tätt på leden. Gör det tillsammans med vänner och få lite extra motion på köpet!

Varför hyra en stuga i Falköping, Västra Götaland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Västra Götaland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Falköping med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Falköping kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!