Stugor i Kyrkesund

Kyrkesund, en gång stor inom sillfisket, har med tiden omvandlats till ett äkta semesterparadis för dig som älskar havet, skärgården och semesternjutning. Vi kan erbjuda stugor i Kyrkesund för både stora och små gäster och för alla smaker. Samtliga kan bokas direkt här på vår hemsida men du kan även ringa till oss om du har några frågor eller vill ha hjälp med din bokning – vi hjälper dig gärna att hitta just ditt näst boende i Kyrkesund!

Ferienhaus Kyrkesund

Populära semesterhus i Kyrkesund

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kyrkesund

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Kyrkesund

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kyrkesund

Loading...

Kom nära skärgården och havet

Den lilla orten Kyrkesund ligger precis vid havet i Bohuslän på västkusten. Kyrkesund är en del av Tjörns kommun som bland annat innefattar Klädesholmen, Stora Dyrön och Skärhamn. Den sistnämnda ligger endast 3 km sydöst om Kyrkesund men bilvägen hit är cirka 15 km.

Genom att hyra stuga i Kyrkesund får du nära till skärgården och havet med lyxen av ett eget hus, ofta med pool. Så kan du njuta av antingen havet eller poolen, beroende på väder och humör. Samtidigt har du från våra stugor i Kyrkesund nära till Stenungssund (25 km) och Göteborg (70 km), med shopping i världsklass, upplevelser och utflyktsmål alldeles inpå knuten.

Naturupplevelser och havsfiske

För dig som är intresserad av fiske finns mycket att upptäcka i området och genom att hyra stuga i Kyrkesund hamnar du mitt i möjligheternas centrum. Här finns ofta möjlighet att åka ut bland skär och öar på egen hand, många av våra stugor i Kyrkesund erbjuder dig en egen båt. Det finns även goda möjligheter att hyra både båt och charterutflykter med fiskeguide.

Havsfisket skiljer sig mycket från insjöfiske och erbjuder spännande möjligheter till stora hälleflundror, torskfiskar och plattfiskar. Att fiska makrill är en upplevelse i egen klass, få glömmer spänningen från att landa sin första handfiskade makrill.

Runt våra stugor i Kyrkesund finner du naturligtvis även mycket vacker natur och utmärkta möjligheter att njuta av skärgården, havets brus och en frisk bris medan du utforskar området. Du kan vandra eller cykla i härliga miljöer, kanske vill du prova på att paddla havskajak bland kobbarna?

Uthyrning av stugor i Kyrkesund och Bohuslän

Genom oss på NOVASOL kan du tryggt hyra stuga för semestern. Vi har lång erfarenhet av stugförmedling och kan erbjuda många olika stugor i Västra Götaland och övriga västkusten. Vi kvalitetssäkrar alla stugor och semesterlägenheter innan de tas in i sortimentet. Detta innebär att en medarbetare ur vår egen personal åker och besöker semesterbostaden först innan den tas in för uthyrning. Denna kvalitetskontroll ger dig en extra säkerhet när du vill hyra stuga i Kyrkesund.

Naturligtvis har vi även stugor i övriga landet och kan till och med hjälpa dig att hyra stuga i stora delar av Europa. NOVASOL har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och är glada över att idag kunna erbjuda ett stort och unikt utbud av privatägda semesterbostäder. Detta ger dig ett personligt utbud med möjlighet till unika semesterupplevelser. Välkommen att kontakta oss när du vill hyra stuga i Kyrkesund, vi hjälper dig gärna hitta just ditt drömboende!