Stugor i Skärhamn

Välkommen till pittoreska Skärhamn på Tjörn vid Sveriges västkust. Känn doften av hav, njut av salta bad, havets läckerheter och beundra den vackra konsten på Nordiska Akvarellmuseet. Genom att hyra stuga i Skärhamn får du gott om tid att uppleva allt som trakten har att erbjuda. Välkommen att hitta just din favorit här på vår hemsida.

Skärhamn på västkusten

Populära semesterhus i Skärhamn

Loading...

Bra bas för en härlig semester

Skärhamn ligger på den västra delen av Tjörn – som är Sveriges sjunde största ö. Skärhamn är också centralort i Tjörns kommun som bland annat även innefattar Klädesholmen och Rönnäng.

Det finns många bra anledningar att tillbringa semestern i någon av alla stugor i Skärhamn. En stuga är en bra utgångspunkt för badutflykter, ett besök på den arkitektoniska pärlan Nordiska Akvarellmuseet med sin imponerande konstsamling eller en tur till Skärhamns Sjöfartsmuseum. Härifrån kan man även ta bilen till Havets Hus i Lysekil.

Att hyra stuga i Skärhamn är frihet. Familjen kan själv bestämma över sina rutiner: köpa färsk fisk i hamnen och laga en middag i det egna köket eller unna sig lite ”semesterlyx” och äta på någon av Skärhamns restauranger. I en stuga kan hela familjen umgås tillsammans, samtidigt som det finns möjlighet att vara för sig själv.

Vid havet på dina villkor

Genom att hyra en stuga i Skärhamn får ni det bästa av två världar. Ni får tillbringa semestern vid havet, samtidigt som ni slipper oroa er för kostsamma reparationer resten av året. I en egen stuga på Tjörn kan ni koppla av och känna er som hemma. Stugan blir en trygg plats för hela familjen och speciellt för de barn som är ovana vid att vara hemifrån.

Söker du efter stugor i Bohuslän eller på Tjörn här på vår hemsida så kan du också välja kriterier baserat på just dina villkor. Vill du semestra med hund? Flera av våra stugor tillåter husdjur och när de gör det, får upp till två stycken följa med utan extra kostnad. Du kan även välja hur många ni är som vill semestra tillsammans. Då ser du alla semesterbostäder som kan välkomna hela sällskapet och samtidigt är lediga under den perioden du har valt. Detta kan du också göra för våra stugor i Bohuslän.

Välkommen att boka ditt boende på västkusten

Vill du och din familj besöka det fantastiska Nordiska Akvarellmuseet, kan ni hyra stuga i Skärhamn via NOVASOL. Vi erbjuder stuguthyrning i Västra Götaland och finns på många platser i Sverige och Europa. Vi har ett härligt utbud av kvalitetssäkrade semesterlägenheter och stugor i Skärhamn. Här på vår hemsida kan du själv välja mellan traditionella röda hus med vita knutar, till moderna stugor och fina lägenheter i centrum.

NOVASOL har lång erfarenhet av stugförmedling och är i dag Sveriges största förmedlare av kvalitetssäkrade, privatägda semesterhus. Alla våra lägenheter och stugor på västkusten har besiktats innan de tagits in i sortimentet och i hyresbeloppet ingår alltid en fördelaktig trygghetsförsäkring. Har du frågor om våra stugor i Skärhamn eller vill ha hjälp med bokningen, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Skärhamn!