Stugor i Färgelanda att hyra

Till Färgelanda åker man för att njuta av stillheten, den vackra naturen och allt som naturens skafferi har att erbjuda. Att hyra stuga i Färgelanda via NOVASOL är början på en semester i natursköna omgivningar. Vi kan idag erbjuda ett härligt utbud av stugor för uthyrning i Dalsland och området kring Färgelanda är en av alla destinationer.

Stugor att hyra i Färgelanda med omnejd

Populära semesterhus i Färgelanda

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Färgelanda

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Färgelanda

Loading...

Harmonisk semester i vacker natur

Färgelanda ligger i landskapet Dalsland och länet Västra Götaland. Orten är omgiven av bär- och svamprika skogar, fina fiskesjöar och har ett härligt djurliv. NOVASOL har vissa stugor i området som är extra lämpliga för fiskeentusiasten med närhet till sjöar och speciell utrustning som underlättar vid till exempel fiskrensning. Vill ni ta med er era älskade husdjur på semestern, kan ni hyra stuga i Dalsland till vilken husdjur är tillåtet. Gör en sökning för att se utbudet.

Att hyra stuga i Färgelanda är en bra utgångspunkt för intressanta utflykter. Ta gärna en tur till Stenbodens ädelstenssliperi för att besöka mineralutställningen och köpa med er silversmide, smycken och ädelstenar. På Brötegården finns ett fascinerande gårdsmuseum och hällristningar från bronsåldern. Om ni inte har en sjö runt knuten, kan ni ta er till Dagsholms naturområde för att vandra, bada eller fiska. Längtar ni efter stadsliv kan ni ta en dagutflykt till Uddevalla.

Det finns många fördelar med att hyra någon av våra stugor i Färgelanda. Med en egen stuga får familjen större frihet. Tillaga er färskfångade fisk i ert eget kök, följ matrally-slingan och besök Dalslands gårdsbutiker eller charmiga kaféer. Njut av fördelarna med att ha en stuga i natursköna omgivningar, men slipp alla tankar på underhåll och reparationer.

Ett enkelt sätt att hyra stuga i Dalsland

Vill ni uppleva naturen och stillheten kan ni hyra stuga i Färgelanda på NOVASOLs hemsida. Vi har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och har anpassat sortimentet efter våra gästers önskemål. Här på vår hemsida kan du hitta stugor i Färgelanda som passar perfekt för en romantisk semester på tu man hand eller stora semesterhus lämpliga för flera familjer.

Alla våra stugor i Västra Götaland är kvalitetetsäkrade. Det innebär att alla semesterbostäder är besiktade innan de tas in i utbudet för att ni som gäster ska slippa obehagliga överraskningar. När ni ska hyra stuga i Färgelanda ingår alltid en trygghetsförsäkring där ett avbeställningsskydd är inkluderat. Om ni har frågor om någon av våra stugor i Färgelanda eller vill ha hjälp med bokningen är ni varmt välkomna att ringa vår kundtjänst. Trevlig semester i Färgelanda!