Stugor i Köpmannebro

Upplev fantastisk natur och njut av Vänerns skönhet genom att hyra stuga i Köpmannebro! Köpmannebro ligger precis vid Vänern och är startpunkten till Dalslands kanal. Kanalen är den gamla förbindelsen mellan Dalsland, Värmland, Vänern och havet. Dalslands kanal sträcker sig över 24 mil av större och mindre sjösystem och bara 1mil grävd eller sprängd kanal och har flera sluss-stationer. Kanalen byggdes 1863 för att komma ifrån alla tunga och tidsslösande i och urlastningar av varor som skulle skeppas till och från norra Dalsland och södra Värmland. Våra stugor i Köpmannebro ger dig härlig närhet till den vackra naturen. Kontakta oss även gärna om du har funderingar eller boka din stuga för semestern.

Ferienhaus Köpmannebro

Populära semesterhus i Köpmannebro

Loading...

Goda möjligheter till fiske

Köpmannebro är ett litet samhälle strax norr om Mellerud i Västergötland. Genom att hyra stuga i Köpmannebro har du nära till både Dalslands kanal och de fina upplevelserna som området erbjuder. Gör en utflykt till Dalslands Moose Ranch eller till Håveruds Akvedukt, eller besök Dalslands Aktiviteter. Du hittar mycket spännande utflyktsmål och möjligheter från någon av våra stugor i Köpmannebro! Du kan beskåda skogens konung, vaska guld eller njuta av nyfångad fisk, passa på att klättra eller uppleva vildmarken.

Passa på att fiska i de många klara sjöarna eller testa på trolling på Vänern och uppfyll dina fiskedrömmar! Genom att hyra stuga i Köpmannebro kan du njuta av fantastiska stunder på sjön lika väl som att insupa härliga solnedgångar, medan du grillar den nyfångade fisken. Flera av våra stugor i Köpmannebro erbjuder dessutom en egen båt, som ger dig ännu bättre chanser och möjligheter. Vi vill passa på att påminna om att man alltid ska kolla upp vilka fiskeregler som gäller för respektive fiskevatten innan man kastar ut.

Uthyrning av stugor i området

Hos NOVASOL får du trygghet och säkerhet när du vill hyra stuga i Köpmannebro, vår långa erfarenhet borgar för kvalitet och service. Vi har länge sysslat med att hyra ut semesterhus och –lägenheter i Sverige och Europa. Vi grundades faktiskt så tidigt som 1968. Vi hjälper dig gärna att hyra stugor i Västra Götaland, så tveka inte att höra av dig om du undrar något. Det går även bra att boka våra stugor här på vår hemsida så gör en sökning redan nu för att se vårt utbud i Köpmannebro och resten av Sverige.