Stugor i Tibro

Spendera en naturnära semester mellan Vänern och Vättern i underbara Västergötland! Vi välkomnar dig till Tibro i Västergötland och Västra Götalands län. Här du kan hyra någon av våra stugor för några sköna dagar med familj och vänner. Här bor ni nära vatten, natur och ett stort utbud av olika aktiviteter.

Allt för att göra din semester aktiv eller lugn och skön - precis som du själv önskar!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Tibro

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tibro

Loading...

Tibro, Tidan och kulturarvet

Genom Tibro rinner ån Tidan. Strosa i lugn och ro längs med åkanten, slå dig ner för en picknick i gräset eller gå längs med Å-leden - en utmärkt vandringsled som går utmed ån. Längs med leden finns flertalet rastplatser och fiskebryggor. Perfekt att hålla paus vid under vandringsturen. Leden går genom ett vackert landskap och betesmark, förbi broar och kvarnar och är uppbyggd för att bevara Tibros kulturlandskap. 

I centrum av Tibro kan du uppleva Tibro Glasverkstad. Här kan du prova på glasblåsning, eller köpa hem ett semesterminne av glas. I staden finns också flertalet inrednings- och möbelaffärer, vilket Tibro är känt för i historien. Med någon av våra stugor i Tibro kan ni njuta av både restauranger, enklare matställen och mysiga caféer i området under semestern. Centrum erbjuder flera affärer och butiker, för den som önskar shoppa lite på semestern. I staden finns också aktiviteter för de små i familjen och olika parker och lekplatser finns. För den aktive finns det möjlighet i till frisbeegolf, samt en actionpark lämpad för skateboarding, BMX och inlinesåkning. 

För dig som vill hyra stuga och önskar uppleva vattnet finns både kanot- och båtuthyrning samt flera fiskeställen tillgängligt i området. Flertalet badplatser finns också i området, för den som önskar sig ett svalkande dopp under semestern.

Området kring Tibro

Tibro ligger endast cirka 2 mil från Skövde. Där hittar du allting från äventyrsbad till muséer, och Skövde passar därför utmärkt som dagsutflyktsmål för alla. Förutom detta ligger Skara Sommarland endast cirka 40 kilometer från Tibro, för den som önskar en härlig och fartfylld dag under semestern.

Upplev Sveriges näst största sjö, Vättern, och dess underbara skärgård. Från Tibro till Vättern är det endast cirka en mil till vattnet där det finns oändligt med bad- och fiskemöjligheter. Här kan du också vandra i områdets nationalparker och njuta av det vackra landskapet och vyerna.

Boka boende i Tibro för semestern

Passa på att hyra stuga i Tibro och upplev allting vad Västergötland har att erbjuda. Boka enkelt och smidigt på vår hemsida, och anpassa din sökning med hjälp av sökkriterierna. Du kan avgränsa sökningen på bland annat avstånd till vatten eller om familjens hund vill med på semester.

Allt för att du ska hitta den stuga som passar dina semesterplaner bäst. Vill du bredda din sökning geografiskt, kan du se vårt utbud av stugor i Västra Götalands län.

På NOVASOL har vi arbetat med stugförmedling sedan 1968 och är idag glada över att kunna erbjuda ett brett utbud över stora delar av Sverige. Bland annat så att du kan boka boende i Tibro för din semester.

Först till kvarn gäller så vänta inte för länge om du hittat din favorit i vårt ubud av stugor i Tibro!