Stugor i Tidaholm

Välkommen att hyra stuga i Tidaholm för din nästa semester med avkoppling i vacker natur. Tidaholm erbjuder variation då du här hittar såväl kultur och charmig stadmiljö som vacker natur och djupa skogar. Upplev Tidaholm med någon av våra stugor i området som bas. Samtliga boenden i vårt utbud finner du här på hemsidan där du också kan boka själv såvida du inte vill ringa till oss – vi hjälper dig gärna!

Urlaub Tidaholm

Populära semesterhus i Tidaholm

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tidaholm

Loading...

Mellan Vättern och Vänern

Tidaholms kommun ligger i Västergötland i Västra Götalands län. Förutom centralorten Tidaholm så har du här även orter som Madängsholm och Ekedalen. Kommunen ligger strax väster om Vättern men fortsätter du västerut så når du snart även Vänern. Läget med såväl Sveriges två största sjöar som många åar och mindre sjöar i närheten, gör Tidaholm till ett semestermål där du sällan har långt till vatten. Genom orten Tidaholm rinner ån Tidan som är en av fåtalet svenska åar som rinner norrut.

Från din stuga i Tidaholm kan du även nå andra besöksmål under din semester. Från tätorten kan du ta utflykter till andra större orter och städer som Falköping (30 km), Skövde (32 km), Skara (55 km) och Lidköping (76 km). Givetvis är också utflykter till Vättern (20 km) och Vänern (78 km) att rekommendera.

Upplevelser och aktiviteter

Mycket finns att upptäcka under din semester här. Besök till exempel Tidaholms kulturcentrum Vulcanön där du både finner museum och turistbyrå. I centrala Tidaholm finner du också Turbinhusön och många fina kyrkor. Den charmiga stadsmiljön är i sig en upplevelse.

Fiskaren och/eller naturälskaren tar sig till Hökensås på Vätterns västra sida. Här kommer såväl fritidsfiskaren som sportfiskaren känna att man kommit till paradiset. Hökensås är ett av de ledande sportfiskeområdena i Sverige och här finns flera av sjöar med fina fiskevatten där du bland annat kan fiska efter regnbåge och öring. Kom ihåg att kontrollera regler och förhållningssätt för respektive vatten du vill fiska i när du hyr stuga i Tidaholm. Även om du inte just vill fiska kan du njuta av den rofyllda miljön i Hökensås under semestern. Ta till exempel en vandringstur på någon av de utmärkta vandringslederna i området.

Hyr du någon av våra stugor i Tidaholm under våren så får du även passa på att göra ett besök till den kända Hornborgarsjön cirka 50 km härifrån. Den stora mängden tranor som årligen stannar till här. Antalet tranor har vissa år mätts över 25 000 stycken!

Stugförmedling i Västergötland och Tidaholm

Vill du boka stuga för din nästa semester i Tidaholm är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har ett stort utbud av privatägda, kvalitetssäkrade stugor i Västra Götaland och så också i Tidaholm – både i kommunen och nära tätorten. Alla stugor och semesterlägenheter i vårt utbud av besökts av våra egna lokala medarbetare innan de gjorts tillgängliga för uthyrning. Därför kan du boka din stuga tryggt i vetskap om att informationen du ser på hemsidan är korrekt. Skulle någonting uppdateras med semesterbostaden, så meddelar ägaren oss så uppdaterar vi också beskrivningen här på hemsidan.

Gör en sökning efter stugor i önskat område och under den period du vill resa. Klicka dig sedan in på din favorit och boka ditt boende direkt här online. Sedan är det bara att börja längta efter semestern. Om du vill ha hjälp med att boka, eller har några frågor kring våra stugor i Tidaholm, är du självklart välkommen att ringa eller maila till oss.