Hyra stuga i Borås

Välkommen att hyra stuga i Borås med omnejd som kallas för knallarnas stad! Staden ligger i Västra Götaland och känd för att vara ”Sveriges regnigaste stad” men solen skiner även här ibland. I Borås finns de gott om saker att se och göra. Här finns nämligen bland annat badhus, djurpark, textilmuseum och mycket bra shopping! 

Våra boenden i Borås med omnejd finns i olika prisklasser och standard. Du kan bland annat hyra stuga i Borås med hund eller lägenhet, vilket innebär att du slipper du lämna ditt husdjur hemma under semestern. Vi har även flera stugor nära Borås som ligger nära sjö och fiskemöjligheter. Ett tips är att använda vår filtreringsfunktion för att ta fram din favorit bland alla våra stugor!

Ett alternativ för att hyra stuga i Borås

Populära semesterhus i Borås

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Borås

Loading...

Semesterhus med pool i Borås

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Borås

Loading...

Upplev knallarnas stad

Från ditt boende i Borås med omnejd har du alla förutsättningar för en härlig semester. Här finns något för alla i alla åldrar såväl sommar som vintertid.

Borås är en gammal textilstad och det sägs att det fuktiga klimatet är en viktig ingrediens till stadens internationella textilframgångar. Här ligger textilhögskolan och om du vill veta mer stadens textilhistoria är ett besök på Textilmuseet att rekommendera.

När du valt att hyra stuga i Borås med omnejd kan du enkelt ta med dig barnen på roliga äventyr. Borås djurpark är en väldigt populär attraktion som lockar många besökare varje år. I parken finns många bra picknikställen vilket betyder att du kan ta med dig egen matsäck. Ett annat tips är att ta med dig barnen och spendera dagen på Borås badhus. 

I staden finns det även ett gott om trevliga restauranger, barer och nattklubbar. Ett populärt område bland boråsarna själva är promenadstråket som går längs Viskan. Njut av god mat och mysig atmosfär på någon av restaurangerna vid Viskan.

En sjö nära Borås

En aktiv vintersemester

Om du planerar din nästa vintersemester och kanske bor i södra Sverige behöver du inte åka långt. När du har valt att boka boende i Borås med omnejd kan du välja bland flera vinteraktiviteter nära din stuga. 

Bollebygd ligger bara ett stenkast ifrån Borås och har en mindre skidanläggning med slalombackar som heter Bollenkollen. En annan skidanläggning som ligger nära staden är Ski Center i Ulricehamn som erbjuder fler backar i olika svårighetsgrader. Här har du även möjlighet att åka längdskidor.   

Ett annat tips är att ta med barnen till den allmänna ishallen och åka skridskor. Är det riktigt kallt ute och isen är tjock finns det även flera sjöar nära Borås att välja bland för att åka skridskor utomhus.

Modernt boende i Borås nära sjö

Boka ditt boende i Borås med omnejd

Välkommen att boka något av boenden i Västra Götaland eller Borås. På NOVASOL har vi över 50 års erfarenhet när det kommer till stuguthyrning och vår verksamhet vilar på kvalité, trygghet och säkerhet. Det gör bland annat att vårt Trygghetspaket ingår automatiskt i din bokning. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka boende.

När du har bestämt dig för att hyra stuga i Borås med omnejd kan du enkelt boka på vår hemsida. Du kan även kontakta vår kundservice vid bokning eller frågor. Vi hjälper gärna till!